Με τους Mode Plagal και τα Κίτρινα Ποδήλατα συνεχίζονται οι συναυλίες στο Θέατρο Αττικού Άλσους

Συνεχίζεται το Φεστιβάλ "Καλοκαίρι στην Αθήνα" στο θέατρο του Αττικού Άλσους με τους Mode Plagal (17/7) και τα Κίτρινα Ποδήλατα (18/7). Το Φεστιβάλ διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων με την υποστήριξη του Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής.

Με τους Mode Plagal και τα Κίτρινα Ποδήλατα συνεχίζονται οι συναυλίες στο Θέατρο Αττικού Άλσους

Συνεχίζεται το Φεστιβάλ "Καλοκαίρι στην Αθήνα" στο θέατρο του Αττικού Άλσους με τους Mode Plagal (17/7) και τα Κίτρινα Ποδήλατα (18/7). Το Φεστιβάλ διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων με την υποστήριξη του Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής.

Με τους Mode Plagal και τα Κίτρινα Ποδήλατα συνεχίζονται οι συναυλίες στο Θέατρο Αττικού Άλσους - εικόνα 1

Οι Mode Plagal είναι ένα συγκρότημα που χρησιμοποιώντας την τεχνοτροπία της jazz, δημιούργησε ένα ξεχωριστό μουσικό ιδίωμα, με αναφορές κατά κύριο λόγο στην ελληνική παραδοσιακή μουσική αλλά και σε βυζαντινούς ήχους, βαλκανικούς, αφρικανικούς, funky, groovy, rock, blues ρυθμούς αλλά και σε πολλά άλλα στοιχεία που υπάρχουν στις μουσικές τους ως επιρροές. Ακροβατώντας με μαεστρία ανάμεσα σε όλα αυτά τα στοιχεία και συνδυάζοντας τα με τον αυθορμητισμό το χιούμορ και το κέφι τους –βασικό στοιχείο του ύφους της δουλειάς τους-έχουν καταφέρει να παράγουν ένα δικό τους μουσικό ιδίωμα και ένα μοναδικά αναγνωρίσιμο ήχο. Οι MODE PLAGAL είναι οι: Κλεων Αντωνίου: ηλεκτρική κιθάρα τραγούδι Θοδωρής Ρέλλος; σαξόφωνο soprano,alto. Τραγούδι Florian Mikuta: πλήκτρα Αντώνης Μαράτος; μπάσο Τάκης Κανέλλος: τύμπανα, τραγούδι

Με τους Mode Plagal και τα Κίτρινα Ποδήλατα συνεχίζονται οι συναυλίες στο Θέατρο Αττικού Άλσους - εικόνα 2

Το γνωστό για τις εντυπωσιακές live παραγωγές αλλά και τη γεμάτη ενέργεια σκηνική παρουσία συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα, συνεχίζει δυναμικά τις εμφανίσεις του και αυτό το καλοκαίρι. Ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος Παντελιάς σε μια αξέχαστη βραδιά θα παρουσιάσουν όλες τις μεγάλες κι αγαπημένες τους επιτυχίες. Έχοντας στο ενεργητικό αμέτρητες εμφανίσεις και συμμετοχές (η μοναδική συνεργασία με τον Πάνο Κατσιμίχα τα τελευταία χρόνια – κι αυτό το καλοκαίρι εμφανίζονται σε κάποιες συναυλίες παρέα), έχοντας μεγάλη προσωπική δισκογραφία, με την πιο πρόσφατη το «The acoustic project» Vol.01, τα Κίτρινα Ποδήλατα με τις ιδιαίτερες εμφανίσεις τους μεταδίδουν στη δύσκολη αυτή εποχή αισιοδοξία, ελπίδα, θετική ενέργεια και ισχυρά μηνύματα. Κόντρα στους δύσκολους καιρούς με χαμόγελο και δυνατή μουσική!

Περισσότερες πληροφορίες

Mode Plagal

  • Jazz-Blues-Ethnic

Χρησιμοποιούν jazz τεχνοτροπία και δημιουργούν ένα ξεχωριστό μουσικό ιδίωμα με αναφορές στην ελληνική παραδοσιακή μουσική αλλά και σε ήχους και ρυθμούς βυζαντινούς, βαλκανικούς, αφρικανικούς, funky, groovy, rock, blues κ.λπ.

Κίτρινα Ποδήλατα

  • Ελληνική

Ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος Παντελιάς υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά παρουσιάζοντας όλες τις μεγάλες κι αγαπημένες τους επιτυχίες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Ο ήχος της κραυγής" στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Το Duo Vocialo σε μια συναυλία αφιερωμένη στους ανθρώπους που βίωσαν ανθρωπιστικές καταστροφές όπως η Μικρασιατική Καταστροφή και η τρέχουσα προσφυγική κρίση.

Έργα Beethoven και Schubert από δύο κορυφαίους σολίστ

H αγαπημένη βιολονίστα του ελληνικού κοινού Viktoria Mullova συμπράττει με τον βιρτουόζο πιανίστα Alasdair Beatson σε μοναδικό ρεσιτάλ στο Μέγαρο Μουσικής.

Με την όπερα "Αδελφή Βεατρίκη" του Δημήτρη Μητρόπουλου ανοίγει η αυλαία του "Ολύμπια"

Η όπερα θα ερμηνευθεί σε συναυλιακή μορφή από τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων, υπό τον Pierre Dumoussaud.

Οι Florence and the Machine στο Ejekt Festival 2023

Η μπάντα - φαινόμενο της Florence Welch επιστρέφει στην Αθήνα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας Dance Fever Tour.

Οι Υouth Valley είναι πολλά παραπάνω από "Young Sad Lovers"

Γνωρίστε τη νέα αθηναϊκή μπάντα που συνταιριάζει dark indie επιρροές και παστέλ αισθητική λίγο πριν το πρώτο της live στο "Six D.O.G.S.".

Χρήστος Θηβαίος και Δημήτρης Καρράς τιμούν τον Παύλο Σιδηρόπουλο

Ένα μουσικό αφιέρωμα για τον μεγάλο καλλιτέχνη στο ΙΛΙΟΝ Plus.