Με τους Mode Plagal και τα Κίτρινα Ποδήλατα συνεχίζονται οι συναυλίες στο Θέατρο Αττικού Άλσους

Συνεχίζεται το Φεστιβάλ "Καλοκαίρι στην Αθήνα" στο θέατρο του Αττικού Άλσους με τους Mode Plagal (17/7) και τα Κίτρινα Ποδήλατα (18/7). Το Φεστιβάλ διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων με την υποστήριξη του Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής.

Με τους Mode Plagal και τα Κίτρινα Ποδήλατα συνεχίζονται οι συναυλίες στο Θέατρο Αττικού Άλσους

Συνεχίζεται το Φεστιβάλ "Καλοκαίρι στην Αθήνα" στο θέατρο του Αττικού Άλσους με τους Mode Plagal (17/7) και τα Κίτρινα Ποδήλατα (18/7). Το Φεστιβάλ διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων με την υποστήριξη του Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής.

Με τους Mode Plagal και τα Κίτρινα Ποδήλατα συνεχίζονται οι συναυλίες στο Θέατρο Αττικού Άλσους - εικόνα 1

Οι Mode Plagal είναι ένα συγκρότημα που χρησιμοποιώντας την τεχνοτροπία της jazz, δημιούργησε ένα ξεχωριστό μουσικό ιδίωμα, με αναφορές κατά κύριο λόγο στην ελληνική παραδοσιακή μουσική αλλά και σε βυζαντινούς ήχους, βαλκανικούς, αφρικανικούς, funky, groovy, rock, blues ρυθμούς αλλά και σε πολλά άλλα στοιχεία που υπάρχουν στις μουσικές τους ως επιρροές. Ακροβατώντας με μαεστρία ανάμεσα σε όλα αυτά τα στοιχεία και συνδυάζοντας τα με τον αυθορμητισμό το χιούμορ και το κέφι τους –βασικό στοιχείο του ύφους της δουλειάς τους-έχουν καταφέρει να παράγουν ένα δικό τους μουσικό ιδίωμα και ένα μοναδικά αναγνωρίσιμο ήχο. Οι MODE PLAGAL είναι οι: Κλεων Αντωνίου: ηλεκτρική κιθάρα τραγούδι Θοδωρής Ρέλλος; σαξόφωνο soprano,alto. Τραγούδι Florian Mikuta: πλήκτρα Αντώνης Μαράτος; μπάσο Τάκης Κανέλλος: τύμπανα, τραγούδι

Με τους Mode Plagal και τα Κίτρινα Ποδήλατα συνεχίζονται οι συναυλίες στο Θέατρο Αττικού Άλσους - εικόνα 2

Το γνωστό για τις εντυπωσιακές live παραγωγές αλλά και τη γεμάτη ενέργεια σκηνική παρουσία συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα, συνεχίζει δυναμικά τις εμφανίσεις του και αυτό το καλοκαίρι. Ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος Παντελιάς σε μια αξέχαστη βραδιά θα παρουσιάσουν όλες τις μεγάλες κι αγαπημένες τους επιτυχίες. Έχοντας στο ενεργητικό αμέτρητες εμφανίσεις και συμμετοχές (η μοναδική συνεργασία με τον Πάνο Κατσιμίχα τα τελευταία χρόνια – κι αυτό το καλοκαίρι εμφανίζονται σε κάποιες συναυλίες παρέα), έχοντας μεγάλη προσωπική δισκογραφία, με την πιο πρόσφατη το «The acoustic project» Vol.01, τα Κίτρινα Ποδήλατα με τις ιδιαίτερες εμφανίσεις τους μεταδίδουν στη δύσκολη αυτή εποχή αισιοδοξία, ελπίδα, θετική ενέργεια και ισχυρά μηνύματα. Κόντρα στους δύσκολους καιρούς με χαμόγελο και δυνατή μουσική!

Περισσότερες πληροφορίες

Mode Plagal

  • Jazz-Blues-Ethnic

Χρησιμοποιούν jazz τεχνοτροπία και δημιουργούν ένα ξεχωριστό μουσικό ιδίωμα με αναφορές στην ελληνική παραδοσιακή μουσική αλλά και σε ήχους και ρυθμούς βυζαντινούς, βαλκανικούς, αφρικανικούς, funky, groovy, rock, blues κ.λπ.

Κίτρινα Ποδήλατα

  • Ελληνική

Ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος Παντελιάς υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά παρουσιάζοντας όλες τις μεγάλες κι αγαπημένες τους επιτυχίες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Sivert Hoyem, θα γράψεις ποτέ τραγούδι στα Νορβηγικά;

Μιλήσαμε με τον frontman των Madrugada όσο βρισκόταν στη Δρέσδη με τη σόλο club show περιοδεία του, την οποία φέρνει στην Αθήνα, με αφορμή το νέο άλμπουμ του "On an Island".

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΝΑ ΦΑΡΔΗ
25/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι μάς δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη

Η Μαρίνα υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της.

Ο D3lta στο "Faust" με νέο υλικό

Μετά την επιτυχημένη πρώτη του headline περιοδεία στην Αγγλία, έρχεται για ένα συναρπαστικό live στην Αθήνα.

23o Athens Jazz: Δείτε το αναλυτικό line up της μεγάλης γιορτής της τζαζ

9 ημέρες απόλυτης μουσικής γιορτής στην Τεχνόπολη με 25 σχήματα και καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πάσχα με Μπαχ, "Stabat Mater" και τραγούδια της Άνοιξης

Συνεχίζεται και φέτος η παράδοση των ειδικών, πασχαλινών συναυλιών, με πρωταγωνιστή το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, αλλά και με μεμονωμένες βραδιές, οι οποίες αντλούν έμπνευση από το πνεύμα κατάνυξης των πιο άγιων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ο Μανώλης Φάμελλος έρχεται στο Άλσος με "Ελαφριά Καρδιά"

Μαζί του σκηνή θα είναι ο Δώρος Δημοσθένους, ο Γιάννης Κότσιρας, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Behemoth και τους Testament

Οι πρωτεργάτες του ακραίου ήχου στην Πολωνία και οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του thrash metal των ΗΠΑ, αντίστοιχα, θα πλαισιωθούν από τους Ολλανδούς Pestilence, στο Release Athens 2024.