Dzambo Agusevi Orchestra: Balkan Swingin’ Party

Από 11 έως 14/3 το “Half Note Jazz Club” φιλοξενεί ένα από τα πιο hot ονόματα στην παράδοση των βαλκανικών brass bands.

Dzambo Agusevi Orchestra: Balkan Swingin’ Party

Από 11 έως 14/3 το “Half Note Jazz Club” φιλοξενεί ένα από τα πιο hot ονόματα στην παράδοση των βαλκανικών brass bands.

Dzambo Agusevi Orchestra: Balkan Swingin’ Party - εικόνα 1

Από 11 έως 14/3 το “Half Note Jazz Club” φιλοξενεί ένα από τα πιο hot ονόματα στην παράδοση των βαλκανικών brass bands. Η Dzambo Agusevi Orchestra είναι ένα σχήμα που με γοργούς ρυθμούς ανεβαίνει τα σκαλιά της δημοτικότητας στα world music spots (φεστιβαλικά και συναυλιακά) του κόσμου χάρη στη δεξιοτεχνία του leader της, του τρομπετίστα Dzambo Agusev. Προερχόμενος από τσιγγάνικη μουσική οικογένεια, ο Dzambo βρίσκεται στο επάγγελμα ήδη από τα πρώτα εφηβικά του χρόνια. Σαν βιρτουόζος τρομπετίστας ο Dzambo είναι… ανεξέλεγκτος! Μάλιστα, αναγκάστηκαν να τον αποκλείσουν από παραδοσιακά φεστιβάλ και διαγωνισμούς τρομπέτας γιατί, από το 2006 ως το 2011, ερχόταν συνεχώς πρώτος με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ενδιαφέρον! Τον εκπληκτικό αυτόν τρομπετίστα και την ορχήστρα του θα απολαύσουμε σε ένα σερί από γνήσια βαλκανικά σουινγκάτα πάρτι.

Περισσότερες πληροφορίες

Dzambo Agusevi Orchestra

  • Μουσικές του κόσμου

Μια από τις ραγδαία ανερχόμενες ορχήστρες πνευστών των Βαλκανίων που κερδίζει συνεχώς δημοτικότητα σε φεστιβάλ world μουσικής ανά τον κόσμο. Με leader τον βιρτουόζο τρομπετίστα Dzambo Agusev.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Έφυγε από τη ζωή ο Αργύρης Ζήλος, ο κριτικός που μας έμαθε ότι το να γράφουμε για μουσική είναι μια σοβαρή (αλλά και αστεία) υπόθεση

Ο πατριάρχης της μουσικοκριτικής στον ελληνικό Τύπο, και στο Αθηνόραμα ιδιαίτερα, άφησε εποχή για την καυστικότητα, την ποικιλομορφία και τη διεισδυτικότητά του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
19/11/2025

Οι Godspeed You! Black Emperor επιστρέφουν στην Αθήνα

Η επιδραστική κολεκτίβα από τον Καναδά υπόσχεται μια μεγάλη post–rock βραδιά, στο "Floyd Live Music Venue".

Αλεξάνδρα Μάγκου: "Ζούμε στην εποχή της μουσικής απελευθέρωσης"

Λίγο πριν τη συναυλία της στο "Arch Club" (26/11), η πολλά υποσχόμενη νέα ερμηνεύτρια μιλά στο "α".

Ρετρό Σάββατα στη Βασιλίσσης Σοφίας

Ο Δαυίδ Ναχμίας, ανασύρει από την αχλή του 20ου αιώνα τραγούδια επιθεωρησιακά, τραγούδια που άλλοτε διασκέδαζαν και άλλοτε ειρωνεύονταν τα ήθη, τα πάθη και τις μικρές, γλυκόπικρες ιστορίες μιας Ελλάδας.

Τι θα παίξει τα φετινά Χριστούγεννα στο ΚΠΙΣΝ

Συναυλίες για όλα τα γούστα, DJ sets και πολλές εκπλήξεις πρωταγωνιστούν στο φετινό μουσικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ.

Το εβδομαδιαίο μουσικό πρόγραμμα του Theatre of the NO

Οι συναυλίες που θα δούμε στο πρώτο αγγλόφωνο θέατρο της Αθήνας το επόμενο διάστημα.

Στην κούρσα του 'sold-out': Γιατί μιλάμε ήδη για το καλοκαίρι του 2026;

Συγκεντρώσαμε ποιες ημερομηνίες σημειώνουμε από τώρα στα ημερολόγιά μας και για ποιες συναυλίες σπεύδουμε να εξασφαλίσουμε εισιτήρια από νωρίς.