Οι Sigur Ros έρχονται τον Ιούνιο

Το Release Athens, το νέο φεστιβάλ που ανοίγει τις πύλες του το καλοκαίρι του 2016, εμπλουτίζει το πρόγραμμά του με το σπουδαίο ισλανδικό post rock γκρουπ.

Οι Sigur Ros έρχονται τον Ιούνιο

Το Release Athens, το νέο φεστιβάλ που ανοίγει τις πύλες του το καλοκαίρι του 2016, εμπλουτίζει το πρόγραμμά του με το σπουδαίο ισλανδικό post rock γκρουπ.

Οι Sigur Ros έρχονται τον Ιούνιο - εικόνα 1

Η τέταρτη ημέρα του Release Athens 2016 θα διεξαχθεί την Δευτέρα 13 Ιουνίου με headliners τους Ισλανδούς Sigur Rós, ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής τα τελευταία 20 χρόνια! Αδιαμφισβήτητα το κορυφαίο όνομα στο χώρο του post rock, συνδυάζουν με ονειρικό τρόπο στοιχεία από ambient / dream pop / progressive rock με νεο-κλασσική και μινιμαλιστική αισθητική.

Η προπώληση για την τέταρτη ημέρα του Release Festival 2016 ξεκινάει στα 29 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους – και με την προσθήκη νέων σπουδαίων ονομάτων στο line up – η τιμή θα αλλάξει, οπότε... βιαστείτε! Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Ιανός, Reload, Media Markt, Ticket House και το www.viva.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Last call για την Κατερίνα Παπουτσάκη στη "Σφίγγα"

Η περφόρμερ κλείνει τον κύκλο εμφανίσεων της "Τραγουδιστά" με καλεσμένο τον Ody Icons.

23/04/2024

Οι Οργανισμοί Συλλογικής Διαχείρισης χαιρετίζουν την ψήφιση του νέου νόμου 5103/2024 (A΄57) του ΥΠΠΟΑ

Οι ΟΣΔ Αυτοδιαχείριση, Απόλλων, Ερατώ, Grammo και GEA συνυπογράφουν ανακοίνωση για τον νέο νόμο του Υπουργείου Πολιτισμού.

Οι Bell Witch στην Ελλάδα για τρεις συναυλίες

Το κορυφαίο σχήμα θα πλαισιώσουν οι The Keening.

Βόλτα στο "Άλσος" με τη Νικόλ Σαραβάκου: Ενθουσιασμός, μα και περίσκεψη

Ξετυλίγοντας διάφορα χαρίσματα, η Αθηναία τραγουδοποιός έδειξε ότι ανήκει στις υποσχόμενες νέες δυνάμεις του εγχώριου πενταγράμμου. Ταυτόχρονα, όμως, έκανε και αμφιλεγόμενες επιλογές, οι οποίες θόλωσαν το στίγμα που επιθυμεί να εκπέμψει –εντύπωση που μάλλον ενίσχυσε, παρά απάλυνε, ο ερχομός του Στέλιου Ρόκκου ως guest star της βραδιάς.

Ακρόαση για την ένταξη νέων μελών στην Παιδική Χορωδία της ΕΛΣ

Μέρος στην ακρόαση, για την καλλιτεχνική περίοδο 2024-2025, μπορούν να λάβουν παιδιά που έχουν γεννηθεί μεταξύ των ετών 2012 και 2017.

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Thievery Corporation και τους Black Pumas

Μαζί τους, το πολυμελές super group από τη Νέα Υόρκη, οι The Budos Band.

Borderline 2024, με Κολομβιανές "βασίλισσες" του reggaeton και χιπ χοπ από την Αφρική

Το ανήσυχο φεστιβάλ επιστρέφει για 13η χρονιά, σε μια τριήμερη εκδοχή (26, 27 & 28/4) που –ως συνήθως– αδιαφορεί για ταμπέλες και είδη, προσπαθώντας να ψηλαφήσει το μέλλον της σύγχρονης ηχητικής έκφρασης.