Έναρξη σεζόν με μπλουζ στο Half Note Jazz Club

Η Sean Carney & Shaun Booker Band σε pure, beautiful blues από 23 έως 26/10. Ένα γκρουπ που δίνει ξεχωριστή μουσική ομορφιά στις νύχτες μας.

Έναρξη σεζόν με μπλουζ στο Half Note Jazz Club

Η τραγουδίστρια Shaun Booker και ο πολυβραβευμένος κιθαρίστας Sean Carney αποτελούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό στον χώρο του σύγχρονου μπλουζ αλλά και της σόουλ. Έχουν σαν επίκεντρό τους το Οχάιο – όμως η φήμη τους εξαπλώνεται γρήγορα σε όλο τον κόσμο. Η συνεργασία τους σφραγίζεται από τον δίσκο “Blue Plate Special” που αποτελεί ένα σύνολο ευρείας μουσικής γκάμας, γεμάτο από όλες τις όψεις και τα χρώματα του μπλουζ.

Έναρξη σεζόν με μπλουζ στο Half Note Jazz Club - εικόνα 1

Η Shaun Booker έλκει την καταγωγή της από την πολιτεία του Μισισιπί και η πανίσχυρη φωνή της έχει εμφανείς ρίζες στο γκόσπελ και το παλιό μπλουζ της περιοχής. Όμως το «ταξίδι» της μέσα στη μουσική επί τρεις δεκαετίες την έχει μετατρέψει σε μια ώριμη δεξιοτέχνη τραγουδίστρια με «ψυχή» στην ερμηνεία και εκπληκτική παρουσία στη σκηνή που θυμίζει την παλιά Tina Turner.

Έναρξη σεζόν με μπλουζ στο Half Note Jazz Club - εικόνα 2

Μαζί της, ο διεθνώς καταξιωμένος κιθαρίστας και τραγουδιστής Sean Carney δίνει τον καλύτερο εαυτό του. Μουσικός με καθαρό ήχο και εξαιρετικό γούστο, δίνει στις φράσεις του μπλουζ μια ιδιαίτερη φρεσκάδα που τον κάνει να ξεχωρίζει στην σύγχρονη σκηνή με την ποιότητα ενός πραγματικού μετρ. Η Shaun Booker με την μπάντα του Sean Carney στο Half Note Jazz Club θα δώσει μια ξεχωριστή μουσική ομορφιά στις νύχτες μας. Είναι η ομορφιά που έχει το γνήσιο, το καθαρό μπλουζ.

Το πλήρες πρόγραμμα Οκτωβρίου-Νοεμβρίου είναι: SEAN CARNEY & SHAUN BOOKER BAND: Από Παρασκευή 23/10 έως και Δευτέρα 26/10 ΠΕΤΡΟΛΟΥΚΑΣ ΧΑΛΚΙΑΣ & ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ: Από Τρίτη 27/10 έως και Πέμπτη 29/10 ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ: Από Σάββατο 30/10 έως και Κυριακή 1/11 ΑΡΛΕΤΑ-ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: Δευτέρα 2 Νοεμβρίου ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ & ΔΑΚΗΣ: Τετάρτες 4,11 & Πέμπτες 5,12 Νοεμβρίου GARY BARTZ: Από Παρασκευή 6 έως και Δευτέρα 9 Νοεμβρίου ELECTROCUTANGO: Από Παρασκευή 13 έως και Δευτέρα 16 Νοεμβρίου ΝΕΝΑ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ: Τετάρτη 18 και Πέμπτη 19 Νοεμβρίου ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ: Από Παρασκευή 20 έως και Δευτέρα 23 Νοεμβρίου IDRA CAYNE: Τετάρτη 25 Νοεμβρίου ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ: Πέμπτη 26 και Παρασκευή 27 Νοεμβρίου AΡΛΕΤΑ & ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Σάββατο 28 Νοεμβρίου ΑΡΛΕΤΑ & ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ: Κυριακή 29 Νοεμβρίου

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ανακαλύπτοντας το ποιητικό σύμπαν των πνευστών

Ενδιαφέρουσα εναλλακτική στις καθιερωμένες εκδηλώσεις θρησκευτικής μουσικής αποτέλεσε, λίγο πριν το Πάσχα, το "Σαββατοκύριακο των πνευστών" του Μεγάρου Μουσικής, όπου εξέχουσα παρουσία είχαν, μεταξύ άλλων, οι εξαιρετικοί μουσικοί ξύλινων πνευστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
10/05/2024

Το electro-pop τρίο των Cannons στην Τεχνόπολη

Φέτος πραγματοποιούν την πρώτη ευρωπαϊκή περιοδεία τους και κάνουν στάση στην Αθήνα.

Eric Prydz και KÖLSCH headliners του Primer 2024

Headliner του Μain Stage o Σουηδός Eric Prydz, που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, ενώ στα decks του Afterhours Stage πρωταγωνιστεί ο Δανός KÖLSCH.

Η Sharon Kovacs επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο συναυλίες

Στο "Fuzz Club" της Αθήνας και στο "Principal Club Theater" της Θεσσαλονίκης θα βρεθεί η εκκεντρική ερμηνεύτρια με έναν πλούσιο κατάλογο ανεξίτηλων hits.

Massive Attack, Beak> και Mount Kimbie μοιράζονται τη σκηνή του Release Athens 2024

Μία από τις σπουδαιότερες μπάντες των τελευταίων δεκαετιών, επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στη χώρα μας με το πιο εντυπωσιακό show τους μέχρι σήμερα.

Τριπλό ραντεβού στο φινάλε της σεζόν του "Half Note"

Οι Γεώργιος Τσώλης, Ηρώ και η Μιράντα Βερούλη με την συνοδεία του γκρουπ Choro Plus ανεβαίνουν στη σκηνή του"Half Note".

Eurovision: 50 χρόνια από τη νίκη που άλλαξε τον διαγωνισμό

Τελικά οι Abba δεν θα συνυπάρξουν με τη Μαρίνα Σάττι, όμως τα πάντα φέτος ξαναγυρνούν γύρω από τον θρύλο τους, αφού πέρασε μισός αιώνας από όταν το "Waterloo" δημιούργησε ένα παγκόσμιο ποπ φαινόμενο, θέτοντας την Eurovision σε ολότελα νέο πλαίσιο.