Οι Black Keys στο Rockwave Festival 2015

Νωρίς νωρίς ξεκίνησαν οι ανακοινώσεις για το φεστιβάλ που θα γιορτάσει τα 20 χρόνια του. Η προπώληση αρχίζει την Τρίτη 2/12
 

Οι Black Keys στο Rockwave Festival 2015

Νωρίς νωρίς ξεκίνησαν οι ανακοινώσεις για το φεστιβάλ που θα γιορτάσει τα 20 χρόνια του. Η προπώληση αρχίζει την Τρίτη 2/12

Οι Black Keys στο Rockwave Festival 2015 - εικόνα 1

Τη μορφή μιας μεγάλης επετειακής διοργάνωσης παίρνει το επερχόμενο Rockwave Festival το οποίο μέσα στο 2015 θα συμπληρώσει τα 20 χρόνια παρουσίας στην καλοκαιρινή συναυλιακή πραγματικότητα της πόλης μας. Και αν κρίνουμε από το πρώτο όνομα που ανακοινώθηκε σήμερα, ίσως το 2015 σηματοδοτήσει και την επιστροφή στη φόρμα για αυτό το φεστιβάλ το οποίο τα τελευταία χρόνια έπασχε από κρίση ταυτότητας. Στις 30 Μαΐου λοιπόν, ένα από τα πιο καυτά ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής την τελευταία δεκαετία, οι Black Keys, δηλαδή ο Dan Auerbach (κιθάρα φωνή) και ο Patric Carney (drums), στην παρθενική τους εμφάνιση στη χώρα μας, έρχονται ως headliners του φεστιβάλ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο Terravibe της Μαλακάσας.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει από την Τρίτη 2/12 στα Ticket House, (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς, 2103608366), Reload Stores (Πανεπιστημίου 54,. 2103801464), Metal Era (Εμμ. Μπενάκη 22, 2103304133) και www.ticketpro.gr. Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 36€, Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 39€, Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 42€

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Έναρξη για το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής με την "Ουράνια Πολιτεία"

Σε ένα τριήμερο, περισσότερες από 55 εκδηλώσεις δημιουργούν μια ατμόσφαιρα κατάνυξης μέσα από πρωτότυπες προσεγγίσεις του θείου δράματος.

29/04/2024

Επιπλέον ημερομηνία για τους Still Corners

Η πρώτη συναυλία τους στο "Gagarin" έχει ήδη γίνει sold out.

Βαγγέλης Γερμανός & Διονύσης Τσακνής στο "Άλσος": Μια υπέροχη βραδιά "δικού μας rock"

"Κάθε Πράμα στον Καιρό του" λέγεται η παράσταση που ανεβάζουν παρέα, ανά σποραδικά διαστήματα. Εκείνοι, πάντως, αποδεικνύουν επί σκηνής ότι είναι "παντός καιρού", ενώ θυμίζουν και την ουσία ενός ηλεκτρικού τραγουδιού που μπορεί να γεννήθηκε από τα αγγλοαμερικάνικα διδάγματα, μα έγινε, τελικά, πλήρως ελληνικό.

Jlin: Λίγο έλειψε να αρχίσουμε τον χορό στο "Ωδείο Αθηνών"

Στον δεύτερό της ερχομό στην Αθήνα –και όχι πρώτο, όπως γράφτηκε αλλού– η Αμερικανίδα δημιουργός έδωσε μια εκπληκτική ηλεκτρονική συναυλία, που, παρά την υπέροχη εγκεφαλική της διάσταση, έκανε και τα πόδια μας να "καίγονται", με αποτέλεσμα ο κόσμος να τη ραίνει με ιαχές ενθουσιασμού, που την έκαναν να χαμογελά πάνω από τον εξοπλισμό της.

Πού ταξιδεύουν οι Πυξ Λαξ αυτό το καλοκαίρι;

Δείτε τις στάσεις της περιοδείας τους, που ξεκινά από το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Viva la musica! Στο καλειδοσκόπιο του συναυλιακού καλοκαιριού

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το καλοκαίρι δεν έχει "κάτι για όλους". Mας αποζημιώνει όμως με πληθώρα διεθνών καλλιτεχνών που έρχονται στην Αθήνα φορτσάτοι.

Ξεκινά η προπώληση για την "Τόσκα" του Τζάκομο Πουτσίνι στο Ηρώδειο

Η "Τόσκα" του Τζάκομο Πουτσίνι, σε σκηνοθεσία, σκηνικά και κοστούμια του Ούγκο ντε Άνα, είναι η πρώτη μεγάλη καλοκαιρινή όπερα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για το 2024.