Market News

Η Molson Coors Brewing Company στην Άμβυξ

Η Molson Coors Brewing Company στην Άμβυξ

Η AΜΒΥΞ, η μεγαλύτερη και παλαιότερη εταιρεία διανομής αλκοολούχων ποτών, οίνων και μπύρας στην Ελλάδα,συνεχίζοντας την επέκταση τουχαρτοφυλακίου των μπυρών και την ανοδική της πορεία και δραστηριότητα στην ελληνική αγορά, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την MolsonCoors Brewing Company ως ο αποκλειστικός της συνεργάτης στην Ελλάδα για την εμπορία και διανομή των μαρκών Staropramen, Miller Genuine Draft, Blue Moon και Carling.

Η μπύρα Staropramen αποτελεί ένα από τα βασικότερα διεθνή brandsγια την Molson Coors, η οποία αναπτύσσεται ταχύτατα σε όλο τον κόσμο και διατίθεται σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως. Έχει μια μακρά κληρονομιά καθώς παρασκευάζεται στο Smichov στο κέντρο της Πράγας για σχεδόν 150 χρόνια και τώρα οι Έλληνες καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη μοναδική αυτή μπύρα.

Η super-premium και εξαιρετικά απαλή μπύρα Miller Genuine Draft δημιουργήθηκε το 1985 στο Milwaukee, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα συστατικά και μια καινοτόμα τετραπλάσια φιλτραρισμένη διαδικασία ζυθοποίησηςκαι πλέον είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 50 αγορές παγκοσμίως.

Η BlueMoon, μία μπύρα σιταριού βελγικής τεχνοτροπίας με μοναδικό σερβίρισμα και μία από τις ισχυρότερες βαρελίσιες μπύρες της Αμερικής, μαζί με την Carling, τη νούμερο ένα μπύρα στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το νέο χαρτοφυλάκιο μπύρας της Άμβυξ.

Ο κ.Γιάννης Αρτινός, Γενικός Διευθυντής της Άμβυξ, δήλωσε: «Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια που καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΜΒΥΞ μια εταιρία σαν την Molson Coors. Μας συνδέει μια κοινή μακρά παρουσία στον κλάδο, με κοινές αξίες προσήλωσης στην προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η προσθήκη των παγκοσμίως επιτυχημένων μαρκών της MCBC, εμπλουτίζει περαιτέρω το ήδη πλούσιο χαρτοφυλάκιο της Άμβυξ με σκοπό την ακόμα καλύτερη κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή».

Ο κ. IvanZajsek, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξηςτης Molson Coors, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που υπογράφουμε αυτή τη μακροπρόθεσμη συμφωνία για τις μάρκες της MolsonCoorsεμπιστευόμενοι την ανάπτυξη τους στις αποδεδειγμένα υψηλές εμπορικές δεξιότητες της Άμβυξ και ανυπομονούμε να αναπτύξουμε το αποτύπωμα και την παρουσία των διεθνών μας μαρκών σε όλη την ελληνική αγορά.»

Για την AΜΒΥΞ 

Η AΜΒΥΞ, από το 1917 και για περισσότερα από 100 χρόνια, διανέμει στην Ελλάδα διάσημες και υψηλού κύρους μάρκες ποτών, οίνων, μπύρας, και άλλων αλκοολούχων (αλλά και μη) προϊόντων. Βασικός στόχος της εταιρείας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προώθησης και διανομής. Με κεντρικούς άξονες της φιλοσοφίας της την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και το σεβασμό στους προμηθευτές της, τους πελάτες της, αλλά και τον τελικό καταναλωτή, η εταιρεία έχει καταφέρει να συναγωνίζεται με επιτυχία τους πολυεθνικούς ανταγωνιστές της, στοχεύοντας πάντα στη συνεχή της ανάπτυξη.

Για τη Molson Coors

Η Molson Coors Brewing Company κατέχει τα εμπορικά σήματα Staropramen και Miller και είναι ένας από τους μεγαλύτερους ζυθοποιούς στον κόσμο με βάση τη συνολική αξία της επιχείρησης.

Παράγει, εμπορεύεται και πωλεί ένα χαρτοφυλάκιο κορυφαίων επώνυμων μαρκών όπως ηCoorsLight, η Staropramen, η Carling και η Blue Moon σε ολόκληρη την Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία. Η Molson Coors είναι εισηγμένη στο DowJonesWorldSustainabilityIndex, το πιο αναγνωρισμένο διεθνώς σημείο αναφοράς της βιωσιμότητας μεταξύ παγκόσμιων εταιρειών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Molson Coors Brewing Company, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.molsoncoors.com.