Η Garnier καθάρισε την παραλία Β’ Αλίπεδο στον Άλιμο με αφορμή την Ημέρα της Γης

80 κιλά απορριμμάτων απομακρύνθηκαν από την ακτή και τον βυθό.

Garnier

Η Garnier, σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό All For Blue, γιόρτασαν την Ημέρα της Γης, καθαρίζοντας την παραλία Β’ Αλίπεδο στον Άλιμο, την Κυριακή 21 Απριλίου. Περισσότεροι από 90 πολίτες και εθελοντές δύτες συμμετείχαν, απομακρύνοντας 80 κιλά απορριμμάτων από την παραλία, αλλά και τον βυθό!

Με κοινό όραμά τους ένα πιο βιώσιμο μέλλον, η Garnier και ο περιβαλλοντικός οργανισμός All For Blue συνεχίζουν και φέτος τις περιβαλλοντικές δράσεις, πραγματοποιώντας παράκτιους και υποβρύχιους καθαρισμούς σε παραλίες που πλήττονται από την ρύπανση, σχολεία ελεύθερης κατάδυσης, καθώς και εκπαιδευτικά σεμινάρια για την καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης σε μαθητές. 

Garnier

 "Στην Garnier δεσμευόμαστε για τη βιώσιμη ομορφιά. Έτσι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, κάνουμε το όραμά μας πράξη σε συνεργασία με την All For Blue για να μπορέσουμε να καθαρίσουμε περισσότερες παραλίες και βυθούς, ώστε αυτή η βιώσιμη ομορφιά να πάρει σάρκα και οστά", λέει ο Mιχάλης Καφατσάκης, Brand Business Leader Garnier. 

"Ο καθαρισμός της παραλίας Β’ Αλίπεδο στον Άλιμο είναι η πρώτη από τις περιβαλλοντικές δράσεις  μας για το 2024 με αφορμή την Ημέρα της Γης. Πέρυσι, απομακρύναμε περισσότερα από 1500 κιλά απορριμμάτων. Φέτος, στοχεύουμε σε ακόμη περισσότερα!", επισημαίνει η Κατερίνα Τοπούζογλου, Ιδρύτρια της All For Blue. 

Garnier

Στον καθαρισμό συμμετείχε και η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά, η οποία μας προτρέπει να κάνουμε πιο βιώσιμες επιλογές καθημερινά: "Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για τον πλανήτη μας μέσα από απλές, καθημερινές συνήθειες! Ξεκίνα κι εσύ από σήμερα!". 

Μάθετε περισσότερα για την Garnier εδώ https://www.garnier.gr/ και την All For Blue εδώ https://allforblue.org/el/

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Inalan: Η νέα εποχή των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα

Ο CEO της κορυφαίας εταιρείας παροχών Internet Inalan, Kostiantyn Dolzhenko, μιλάει στο special edition του USA TODAY.

01/05/2024

Η Samsung ξεκινά επίσημα την Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή καμπάνια της στην τελική ευθεία για το Παρίσι 2024

Η Samsung κυκλοφορεί την καμπάνια "Open always wins" και ανοίγει τη νέα Ολυμπιακή βιτρίνα, Olympic™️ rendezvous @ Samsung, στην καρδιά του Παρισιού.

Ανοίγει το πολυτελές Cora Hotel & Spa στην καρδιά της Χαλκιδικής

Tο ανακαινισμένο Cora Hotel & Spa, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality, καλωσορίζει τους ταξιδιώτες με high-end υπηρεσίες και γαστρονομικές επιλογές.