Το Try Galaxy App ξεπέρασε τις 27 χιλιάδες λήψεις στην Ελλάδα

Try Galaxy App

Η εφαρμογή Try Galaxy, που προσφέρει μία επική εμπειρία προσομοίωσης του Galaxy S24 σε χρήστες IOS και Android, έχει σημειώσει από τις 17 Ιανουαρίου περισσότερες από 27 χιλιάδες λήψεις στην Ελλάδα. Η εφαρμογή της Samsung φέρνει την εμπειρία Galaxy AI, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στους χρήστες να εξερευνήσουν απευθείας από το κινητό τους, τις προηγμένες δυνατότητες του Galaxy AI μέσα από Widgets και Tutorials. 

Η λήψη της εφαρμογής είναι απλή: μπαίνοντας στο trygalaxy.com, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τη λήψη της εφαρμογής απευθείας από το κινητό του. Εναλλακτικά, μπορεί να σαρώσει το QR code που θα βρει στην παραπάνω ιστοσελίδα. Η ενημερωμένη εφαρμογή Try Galaxy προσφέρει μια ρεαλιστική εμπειρία της αρχικής οθόνης ενός Galaxy, μέσω διαδραστικών οδηγιών και εφαρμογών. Οι χρήστες μπορούν να εξερευνήσουν τις βασικές λειτουργίες της σειράς Galaxy S24 με AI και τα προηγμένα εργαλεία κάμερας, παρακολουθώντας σύντομα βίντεο tutorials. Η πρόοδος των χρηστών παρακολουθείται, με check marks δίπλα σε κάθε ολοκληρωμένη ενότητα, στο διαδραστικό widget της αρχικής οθόνης.

Το Galaxy AI εισάγει την τεχνητή νοημοσύνη στην Galaxy εμπειρία χρήσης και προσφέρει εξελιγμένες δυνατότητες στις Galaxy συμβατές συσκευές, κάνοντας τις καθημερινές εργασίες ευκολότερες και πιο διαισθητικές. Οι βασικές λειτουργίες Galaxy AI περιλαμβάνουν το Live Translate που μεταφράζει σε πραγματικό χρόνο συνομιλίες των υποστηριζόμενων γλωσσών (δεν υποστηρίζεται στα Ελληνικά), το Chat Assist που προσφέρει εναλλακτική διατύπωση ενός μηνύματος σε διαφορετικό τόνο, καθώς και το Note Assist (δεν υποστηρίζεται στα Ελληνικά) που οργανώνει τις σημειώσεις του χρήστη, δημιουργώντας περιλήψεις. 

Οι δυνατότητες του Galaxy AI δεν περιορίζονται εκεί αφού οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν τη λειτουργία Photo Assist για να επεξεργαστούν με ευκολία οποιαδήποτε φωτογραφία, αλλάζοντας π.χ. θέση ή μέγεθος σε κάποιο αντικείμενο. Επιπλέον, με τη νέα λειτουργία "Κυκλώστε για Αναζήτηση στο Google", ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει εικόνες, βίντεο ή κείμενο, με μία κίνηση του δαχτύλου ή του S Pen του.

Η εφαρμογή Try Galaxy, προηγουμένως ήταν προσαρμοσμένη για χρήστες iOS, όμως πλέον είναι διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές Android, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων Galaxy. Αυτό προσφέρει την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους χρήστες να εξερευνήσουν τα τελευταία χαρακτηριστικά της σειράς Galaxy S24 και του One UI 6.1.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Inalan: Η νέα εποχή των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα

Ο CEO της κορυφαίας εταιρείας παροχών Internet Inalan, Kostiantyn Dolzhenko, μιλάει στο special edition του USA TODAY.

01/05/2024

Η Samsung ξεκινά επίσημα την Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή καμπάνια της στην τελική ευθεία για το Παρίσι 2024

Η Samsung κυκλοφορεί την καμπάνια "Open always wins" και ανοίγει τη νέα Ολυμπιακή βιτρίνα, Olympic™️ rendezvous @ Samsung, στην καρδιά του Παρισιού.

Ανοίγει το πολυτελές Cora Hotel & Spa στην καρδιά της Χαλκιδικής

Tο ανακαινισμένο Cora Hotel & Spa, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality, καλωσορίζει τους ταξιδιώτες με high-end υπηρεσίες και γαστρονομικές επιλογές.