Fee Brothers 160 χρόνια

Fee Brothers

Η Fee Brothers, ένα brand πρωτοπόρο στην τέχνη των bitter και των cordials, ανακοινώνει με υπερηφάνεια μια σημαντική της επέτειο: τα 160 χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας της! 

Από την ίδρυσή της το 1864, η Fee Brothers έχει γίνει συνώνυμο της ποιότητας, της καινοτομίας και της δέσμευσής της για αξεπέραστες γευστικές εμπειρίες στα cocktails!

Ως οικογενειακή επιχείρηση για πάνω από έναν αιώνα και μισό, η Fee Brothers έχει μεταδώσει την τέχνη του mixology από γενιά σε γενιά. Σήμερα, συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος στον κλάδο, αιχμαλωτίζοντας την ουσία της παραδοσιακής τεχνοτροπίας και ενσωματώνοντας παράλληλα σύγχρονες γεύσεις και τάσεις στα προϊόντα της.

Fee Brothers

Η Fee Brothers έχει εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο brand, με τα προϊόντα της να φτάνουν σε λάτρεις και επαγγελματίες mixologists σε όλο τον κόσμο. Γνωστή για την εκτεταμένη της γκάμα bitter, η εταιρεία και τα προϊόντα της έχουν γίνει αναπόσπαστο συστατικό σε αμέτρητα cocktail, αναβαθμίζοντας την εμπειρία ποτού για τους καταναλωτές.

Η εορταστική εκδήλωση για τα 160 χρόνια αποτελεί απόδειξη της μακροχρόνιας δέσμευσης της Fee Brothers στην ποιότητα και την καινοτομία. Οι καταναλωτές μπορούν να προσδοκούν σε limited edition προϊόντα, αποκλειστικές προσφορές και μοναδικές ευκαιρίες να αλληλεπιδράσουν με την πλούσια ιστορία και την κληρονομιά της Fee Brothers. Η Fee Brothers προσκαλεί τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους λάτρεις των κοκτέιλ να συμμετάσχουν στη γιορτή αυτή καθ' όλη τη διάρκεια του έτους!

Fee Brothers

Ακολουθήστε τη Fee Brothers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επισκεφθείτε τον ιστότοπό www.feebrothers.com για ενημερωθείτε σχετικά με εκδηλώσεις της επετείου, συναρπαστικούς διαγωνισμούς, κυκλοφορίες καινοτόμων προϊόντων και πολλά άλλα!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Marketnews

Inalan: Η νέα εποχή των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα

Ο CEO της κορυφαίας εταιρείας παροχών Internet Inalan, Kostiantyn Dolzhenko, μιλάει στο special edition του USA TODAY.

01/05/2024

Η Samsung ξεκινά επίσημα την Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή καμπάνια της στην τελική ευθεία για το Παρίσι 2024

Η Samsung κυκλοφορεί την καμπάνια "Open always wins" και ανοίγει τη νέα Ολυμπιακή βιτρίνα, Olympic™️ rendezvous @ Samsung, στην καρδιά του Παρισιού.

Ανοίγει το πολυτελές Cora Hotel & Spa στην καρδιά της Χαλκιδικής

Tο ανακαινισμένο Cora Hotel & Spa, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality, καλωσορίζει τους ταξιδιώτες με high-end υπηρεσίες και γαστρονομικές επιλογές.