Honor 50 5G: ξεκινούν οι προπαραγγελίες

Με δώρο για τους πρώτους που θα το αποκτήσουν, επίσημο και το Honor 50 Lite

Σε μία όμορφη εκδήλωση σε ξενοδοχείο της Αθήνας η Honor παρουσίασε στα μέσα ενημέρωσης της χώρας μας το Honor 50 5G, το νεότερο smartphone της με το οποίο επανέρχεται στην ελληνική αγορά προσφέροντας πλέον πλήρη υποστήριξη στις υπηρεσίες της Google (μετά από την μεγάλη εκείνη περιπέτεια της πρώην μητρικής Huawei με την αμερικανική κυβέρνηση και την ανεξαρτητοποίηση της Honor από την πρώτη). Το Honor 50 5G σηματοδοτεί και μία νέα κατεύθυνση για την εταιρεία: από δω και πέρα ναι μεν θα επιδιώκει να προσφέρει μοντέλα με κύριο στοιχείο εκείνο που την χαρακτήριζε ως τώρα, τον υψηλό συντελεστή κόστους/απόδοσης, αλλά και μοντέλα που στοχεύουν στην κατηγορία premium και ultra-premium (με άλλες φυσικά τιμές). Τέτοιου είδους κινητό ultra premium που η εταιρεία έχει ήδη ανακοινώσει είναι το εντυπωσιακό Honor Magic 3, το οποίο διατίθεται μόνο στην Κίνα μέχρι στιγμής.

Το Honor 50 κυκλοφορεί επίσημα στην ελληνική αγορά στις 15 Νοεμβρίου με τιμή λιανικής πώλησης που ξεκινά από τα €549. Οι καταναλωτές, ωστόσο, που θα το προπαραγγείλουν έως τις 15 Νοεμβρίου 08.59 π.μ. (οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει), θα λάβουν ως δώρο τα ολοκαίνουργια ασύρματα ακουστικά Honor Earbuds 2 Lite, αξίας €79 και αυτονομίας έως και 32 ώρες. Η αναλυτική μας αξιολόγηση για το Honor 50 θα δημοσιευθεί πολύ σύντομα, το κοινό του Αθηνόραμα Digital πάντως αρκεί να γνωρίζει πως πρόκειται για ένα από τα συνολικά καλύτερα κινητά που έχει φέρει στην ελληνική αγορά η εταιρεία και αξίζει σαφέστατα προσοχής απ' όλους.

Κατά την διάρκεια της ίδιας εκδήλωσης ανακοινώθηκε και το Honor 50 Lite, το κατά μία έννοια... "μικρότερο αδελφάκι" του Honor 50, το οποίο όμως διατηρεί πολλά από τα θετικά στοιχεία του δεύτερου με σημαντικά χαμηλότερο κόστος: θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας προς μόλις €319, σε χρώματα Deep Sea Blue και Midnight Black, προσφέροντας και αυτό εντυπωσιακή οθόνη, ευμεγέθη μπαταρία με υποστήριξη ταχείας φόρτισης και ικανότατη κύρια κάμερα. Περισσότερες λεπτομέρειες για την ημερομηνία διάθεσής του στην ελληνική αγορά θα γνωστοποιηθούν σύντομα.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ