Cine Paris

€ 10,00. Φοιτ., παιδ. έως 12 ετών, άνεργοι, ΑμΕΑ : 8.00.Online αγορά εισιτηρίων στο more.com

Ταινίες / Προβολές

Έρωτας στη Βαρκελώνη

3
  • Δραματική κομεντί

Λίγο πριν κλείσει τα 50 και μετά από ένα επαγγελματικό ταξίδι στη Ρώμη, η Εύα επιστρέφει στη Βαρκελώνη, έχοντας συνειδητοποιήσει πως δεν είναι πλέον ερωτευμένη με τον άντρα της. Αποφασίζει να κάνει μια νέα αρχή αναζητώντας ένα παθιασμένο ρομάντζο, κάτι που θα αποδειχθεί πολύ δυσκολότερο απ’ ό,τι φανταζόταν.

Προβολές

Δευτ.-Τετ.: 19.30

Dracula

1,5
  • Φαντασίας

Μετά το θάνατο της γυναίκας του το 1480, ένας Ρουμάνος πρίγκιπας απαρνιέται τον Θεό και γίνεται βρικόλακας. Τέσσερις αιώνες αργότερα, βλέπει τη φωτογραφία της όμορφης Μίνα, που της μοιάζει εκπληκτικά, και αποφασίζει να ταξιδέψει ως το Λονδίνο για να τη συναντήσει.

Προβολές

Πέμ.-Τετ.: 21.45

Το Παιδί και το Δελφίνι

2
  • Δραματική

Η Υδραία Φαίδρα ζει μαζεύοντας σφουγγάρια από το βυθό της θάλασσας. Σε μία από τις καταδύσεις της ανακαλύπτει ένα αρχαίο γλυπτό αμύθητης αξίας, το οποίο διεκδικούν ένας έντιμος Αμερικανός αρχαιολόγος, που σκοπεύει να το παραδώσει στις ελληνικές αρχές, κι ένας αδίστακτος έμπορος έργων τέχνης που θέλει να το πουλήσει στο εξωτερικό.

Προβολές

Πέμ.-Κυρ.: 19.15