Στο Replayce Love Summer Camp τα παιδιά μαθαίνουν τον εσωτερικό τους κόσμο

Τα παιδιά θα λάβουν βιωματικά πληροφορίες και γνώσεις από κατηγορίες όπως: Μαθηματικά, Περιβάλλον, Αστρονομία, Μυθολογία, Οι 5 Ήπειροι, Αγκαλιάζω την πόλη μου, Ανακύκλωση.

Replayce Love Summer Camp

Το Replayce Love Summer Camp υπόσχεται ένα ενδυναμωτικό καλοκαίρι για τα παιδιά. Ο στόχος του Summer Camp Replayce Love είναι τα παιδιά να μάθουν εσωτερικά τον εαυτό τους μέσα απο το σώμα τους. Κάνοντας χρήση τεχνικών 12 Ολυμπιακών Αθλημάτων, 8 Arts & Crafts και πειραμάτων, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μαθαίνουν καθημερινά τον κόσμο που τα περιβάλλει και να τον συνδέουν με τον εσωτερικό τους κόσμο με τον πιο δημιουργικό τρόπο. Κι όλα αυτά στον χώρο της εκπαίδευσης Replayce στο ΟΑΚΑ από τη Δευτέρα 19 Ιουνίου έως Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου.

Οι ομάδες χωρίζονται ηλικιακά, ενώ για την καλύτερη ροή του προγράμματος, ο αριθμός των παιδιών είναι συγκεκριμένος ανά εκπαιδευτή. Η συμμετοχή στο καλοκαιρινό Camp είναι αποκλειστικά εβδομαδιαία και μέσα στην κάθε εβδομάδα, θα υπάρχουν μέρες όπου τα παιδιά θα λάβουν βιωματικά πληροφορίες και γνώσεις από κατηγορίες όπως: Μαθηματικά, Περιβάλλον, Αστρονομία, Μυθολογία, Οι 5 Ήπειροι, Αγκαλιάζω την πόλη μου, Ανακύκλωση κ.α. 

Οι συμμετοχές είναι με βάση προτεραιότητας.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Το πιο δημιουργικό καλοκαίρι για παιδιά στο τρίτο Art Summer Camp του Μικρού Νότου

Θεατρικό παιχνίδι, δραματοποίηση ιστοριών, ζωγραφική, κατασκευές, μουσική, παιχνίδια ανάπτυξης συναισθηματικής νοημοσύνης συνθέτουν, μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα για παιδιά 5-9 ετών, σχεδιασμένο από τη θεατρική ομάδα Μικρός Νότος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/05/2023

Άνοιξαν οι εγγραφές στα καλοκαιρινά camps του Δήμου Αθηναίων για μαθητές δημοτικού

Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε αθλητικές δραστηριότητες, δημιουργική απασχόληση και ολυμπιακά αθλήματα.

Εικαστικά εργαστήρια και διαδρομές στο φετινό Summer Camp του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή

Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την τέχνη εξερευνώντας παράλληλα τον Εθνικό Κήπο, το Καλλιμάρμαρο και το Ωδείο Αθηνών.

Θέατρο, μουσική και σινεμά στο 10ο summer camp για παιδιά και εφήβους από τις Μορφές Έκφρασης

Φέτος οι έφηβοι, μπορούν να επιλέξουν, εάν το επιθυμούν, να συμμετέχουν σε ειδικά τμήματα θεάτρου, μουσικής, κινηματογράφου.

To Summer School εφήβων "Κλακέτα, κάμερα, πάμε!" έρχεται στην Τεχνόπολη

Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαιδευτικών Δράσεων και Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας "Καρπός" συστήνει στους εφήβους την τέχνη του κινηματογράφου.

"Το καμπαρέ των ζώων": Μουσική εκδήλωση για παιδιά από δύο ετών στο Children's Books and Μore

Τα παιδιά μαθαίνουν με διασκεδαστικό τρόπο τα γνωρίσματα και τις συμπεριφορές των ζώων καθώς και τα διάφορα είδη ρυθμών και μουσικής.