Νέες κυκλοφορίες παιδικών βιβλίων από τις εκδόσεις Διόπτρα

Ένα κοτόπουλο φιάσκο, ιστορίες για κορίτσια στην εφηβεία, και πολλά άλλα ανακαλύπτονται στις ολοκαίνουργιες παιδικές εκδόσεις που μόλις κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Διόπτρα

Μια τρυφερή ιστορία για τον αποχωρισμό και την αγάπη, ένα ημερολόγιο με ντροπιαστικές στιγμές, ασκήσεις γυμναστικής κι ένα κοτόπουλο φιάσκο συνθέτουν τους νέους τίτλους για παιδιά που θα βρείτε στις εκδόσεις Διόπτρα.

Η Χόλι γεμίζει το κόκκινο σακίδιο (Τζένη Κουτσοδημητροπούλου)

Η Χόλι γεμίζει το κόκκινο σακίδιο

Η νέα σειρά βιβλίων "Σε καταλαβαίνω" βοηθά τα παιδιά να διαχειριστούν ευαίσθητα θέματα. Στο βιβλίο "Η Χόλι γεμίζει το κόκκινο σακίδιο" παρουσιάζεται μια τρυφερή ιστορία για τον αποχωρισμό και την αγάπη που ξεπερνάει σύνορα και θάλασσες και φτάνει στα πέρατα του κόσμου.

Η απίστευτα ντροπιαστική ζωή της Λότι Μπρουκς (Katie Kirby, μτφρ. Ευγενία Κολυδά)

Η απίστευτα ντροπιαστική ζωή της Λότι Μπρουκς

Η Λότι Μπρουκς έχει μπει στην εφηβεία και θέλει να το παίξει άνετη, αλλά η ζωή της έχει γίνει ήδη πολύ δύσκολη. Στο μυστικό ημερολόγιό της και συντροφιά με μπόλικες Κιτ Κατ, η Λότι περιγράφει τα πρώτα crushes, τις κουλ παρέες του σχολείου, τα πιτζάμα πάρτι με κολλητές και μερικές απίστευτα ντροπιαστικές στιγμές!

Τα αρκουδάκια Μπέρπις (Joe Wicks, μτφρ. Ευγενία Κολυδά)

Τα αρκουδάκια Μπέρπις

Μερικές φορές, όλα τα μικρά αρκουδάκια χρειάζονται λίγη ενθάρρυνση για να σηκωθούν το πρωί από το κρεβάτι και να ξεκινήσουν τη μέρα τους. Αυτό το διασκεδαστικό και γεμάτο θετική ενέργεια βιβλίο περιλαμβάνει απίθανες ασκήσεις γυμναστικής και συνταγές υγιεινής διατροφής για αξέχαστες στιγμές με όλη την οικογένεια! Mε ασκήσεις γυμναστικής και συνταγές υγιεινής διατροφής και με την υπογραφή του διάσημου γυμναστή Joe Wicks.

Κοτόπουλο φιάσκο (Ruth Quayle, μτφρ. Ιλάειρα Διονυσοπούλου)

Κοτόπουλο φιάσκο

Ο Τζο, ο Τομ και η Πιπ είναι ενθουσιασμένοι που θα περάσουν τις διακοπές τους με τη γιαγιά στο Μάντλμουρ. Θα σκαρφαλώνουν όλη μέρα στα δέντρα, θα τρώνε σοκολάτες και θα αράζουν στον καναπέ. Ξεχνάνε όμως ότι το Mάντλμουρ είναι ένα πολύ επικίνδυνο μέρος. Όταν μαθαίνουν ότι στο λιβάδι του κυρίου Ντρέιπερ θα κατασκευαστεί μια φρικτή φάρμα εκτροφής κοτόπουλων, τα παιδιά αντιδρούν. Ξεκινούν διαμαρτυρίες για να σωθούν τα κοτόπουλα. Όμως πολύ σύντομα παρατηρούν ότι όλοι οι αντίπαλοι του κυρίου Ντρέιπερ αρχίζουν ένας ένας να αρρωσταίνουν.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου" παρουσιάζεται από τους Αντι-Δρώντες

Η ομάδα από την Κύπρο φέρνει στη σκηνή του Ιδρύματος "Μιχάλης Κακογιάννης" για μία μόνο παράσταση με ελεύθερη είσοδο το σπουδαίο έργο της Άλκης Ζέη.

Παιδικά προγράμματα για την περίοδο του Πάσχα στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Δημιουργικές δράσεις για παιδιά διαφορετικών ηλικιών στο Μουσείο του Ιδρύματος την Μεγάλη Εβδομάδα και την εβδομάδα του Πάσχα.

"Οι Άθλιοι": Τελευταίο Σαββατοκύριακο στον Ελληνικό Κόσμο

Η επιτυχημένη παράσταση για μικρούς και μεγάλους με τον Τάσο Χαλκιά, τη Βασιλική Ανδρίτσου και τον Ιβάν Σβιτάιλο ως Γιάννη Αγιάννη, κλείνει τον κύκλο της στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

7ο Bobos Arts Festival: Όλα όσα ετοιμάζει το παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ της πόλης

Ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα μουσικών και θεατρικών παραστάσεων, πρωτότυπων παράλληλων δράσεων και ειδικά σχεδιασμένων εργαστηρίων, περιμένει μικρούς και μεγάλους.

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Η βιβλιοθήκη παρουσιάζει το βιβλίο "Μια φορά ήταν ο καιρός" των εκδόσεων ΒΗΤΑ-medical arts.

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.