Οι Εκδόσεις Anubis παρουσιάζουν τους θρυλικούς Fantastic Four

Το "Fantastic Four: Full Circle" είναι το πρώτο graphic novel γραμμένο και εικονογραφημένο από τον βραβευμένο εικονογράφο Alex Ross.

Fantastic Four Μοιραία Συνάντηση

Είναι μια βροχερή νύχτα στο Μανχάταν και τίποτα δε σαλεύει εκτός από τον Μπεν Γκριμ. Όταν ένας εισβολέας εμφανίζεται ξαφνικά μέσα στο Μέγαρο Μπάξτερ, οι Τέσσερις Φανταστικοί – ο Μίστερ Φαντάστικ (Ριντ Ρίτσαρντς), η Αόρατη Γυναίκα (Σούζαν Στορμ Ρίτσαρντς), ο Ανθρώπινος Πυρσός (Τζόνι Στορμ) και το Πράγμα (Μπεν Γκριμ) – βρίσκονται περικυκλωμένοι από ένα σμήνος παρασίτων. Αυτά τα πλάσματα, που αποτελούνται από Αρνητική Ενέργεια, ήρθαν στη Γη χρησιμοποιώντας ως ξενιστή ένα ανθρώπινο σώμα. Αλλά για ποιο σκοπό βρίσκονται εδώ; Και ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την εισβολή; Οι Τέσσερις Φανταστικοί δεν έχουν άλλη επιλογή από το να ταξιδέψουν στην Αρνητική Ζώνη, ένα εξωγήινο σύμπαν που αποτελείται από αντιύλη, βάζοντας σε κίνδυνο όχι μόνο τη ζωή τους αλλά και τη μοίρα του σύμπαντος!

Το "Fantastic Four: Full Circle" είναι το πρώτο graphic novel γραμμένο και εικονογραφημένο από τον βραβευμένο εικονογράφο Alex Ross, ο οποίος αντλεί την έμπνευσή του από μια κλασική ιστορία των Stan Lee και Jack Kirby από τη δεκαετία του 1960 και τη συστήνει σε μια νέα γενιά αναγνωστών.

Με τον εκπληκτικό χρωματισμό και τη χαρακτηριστική του εικονογράφηση, ο Ross ταξιδεύει την πρώτη ομάδα υπερηρώων της Marvel σε μέρη που μόνο εκείνος μπορεί να σχεδιάσει.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Πασχαλινές δράσεις για τα παιδιά και όλη την οικογένεια με ελεύθερη συμμετοχή

Εργαστήρια ζωγραφικής, κατασκευών, θεατρικής και εικαστικής αγωγής, μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα και πασχαλινές δράσεις που συνδυάζουν την παράδοση με τη δημιουργία και το παιχνίδι, ανάμεσα στις δράσεις που ετοιμάζει ο Δήμος Αθηναίων για όλες τις ηλικίες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/04/2024

Οκτώ έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας μέσα από το θέατρο

Συγκεντρώνουμε και σας παρουσιάζουμε οκτώ ιστορίες από την πένα διεθνών συγγραφέων που έχουν γίνει θεατρικά και παίζονται στις παιδικές σκηνές της πόλης.

"Πες το ψέματα...": Το μουσικοθεατρικό παραμύθι των ContraTiempo φτάνει στο τέλος του

Το έργο σε κείμενο-σκηνοθεσία Γιώργου Αντωνόπουλου, που αφηγείται την προσπάθεια δύο παιδιών να σώσουν το πλανήτη από το ψέμα, ολοκληρώνει τον κύκλο του στο θέατρο Σταθμός.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά στον "Ελληνικό Κόσμο"

Αυτόν τον Μάιο, παιδιά προσχολικής ηλικίας 3-5 ετών αλλά και μεγαλύτερα παιδιά καλούνται να συμμετάσχουν στα δημιουργικά προγράμματα του πολιτιστικού κέντρου, παρέα με τους γονείς τους.

"Οι περιπέτειες του Τομ Σόγιερ": Μαθαίνουμε πρώτοι τη νέα παιδική παράσταση του Άλφα-"Ληναίος-Φωτίου" για το 2024-25

Μετά το "Κοντά στις ράγιες", η παιδική σκηνή υποδέχεται τη μεταφορά ενός κλασικού βιβλίου με τις περιπέτειες ενός αγοριού στον Αμερικάνικο Νότο, σε σκηνοθεσία Γιώργου Τζαβάρα.

Μη χάσεις το πασχαλινό camp του Μουσείου Αλέκος Φασιανός

Το μουσείο διοργανώνει το δικό του χειροποίητο πασχαλινό καλάθι, αντλώντας έμπνευση από τα έργα του Αλέκου Φασιανού.

Ο Απρίλιος μήνας βιβλίου για τον ΟΣΔΕΛ

Καμπάνια ενημέρωσης για την έρευνα "Παιδί και ανάγνωση" και ανοιχτή εκδήλωση στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο "Μαρία Κάλλας".