Απόκριες στο Mimi & Mou

Υποδεχτείτε τις αποκριές και διασκεδάστε σε ένα δίωρο δημιουργικό αποκριάτικο εργαστήρι.

Η αποκριά των παιδιών!

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου οι μικροί φίλοι του "Mimi & Mou" (Ζωοδόχου Πηγής 58, 11.30 π.μ – 1.30 μ.μ) μασκαρεύονται και υποδέχονται όλοι μαζί μαζί την πιο χαρούμενη περίοδο του χρόνου. 

Σε ένα εργαστήρι όπου θα παρελαύνουν δυο μικροί κλόουν, ο Νίνο και ο Λίνο, ο πολύχρωμος Αρλεκίνος, η όμορφη μπαλαρίνα, όλα τα ζώα του δάσους μασκαρεμένα και πολλοί ακόμα φίλοι τους, θα χορέψετε, θα παίξετε αποκριάτικα παιχνίδια, θα στροβιλιστείτε με το γαϊτανάκι, θα φτιάξετε και θα φορέσετε τις δικές σας μάσκες, θα κατασκευάσετε αποκριάτικα καπέλα, θα φτιάξετε αποκριάτικες στολές από ανακυκλώσιμα υλικά και θα μεταμορφωθείτε με τους πιο απίθανους τρόπους. 

Για παιδιά από 5 – 11 ετών | Κόστος συμμετοχής ανά παιδί 15 € | mimiandmou.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Μικρό Εθνικό: Ζωντανή μετάδοση της εφηβικής παράστασης στα Κύθηρα

Η νέα εφηβική παράσταση του Μικρού Εθνικού με τίτλο "Έχεις πέντε λεπτά" της Κατερίνας Λούβαρη Φασόη, μεταδίδεται ζωντανά σε περιοχές της ελληνικής περιφέρειας. Μάθετε περισσότερα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
06/02/2026

Παιδικά και νεανικά βιβλία για να διαβάσουν οι μικροί μας φίλοι από τις Εκδόσεις Διόπτρα

Όλα τα καινούργια παιδικά και νεανικά βιβλία που θα κυκλοφορήσουν μέχρι και τον Ιούνιο από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Φεβρουάριος γεμάτος δράσεις για παιδιά στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος

Η ΕΒΕ ανοίγει τις πόρτες της στους μικρούς μας φίλους με δωρεάν εκπαιδευτικά εργαστήρια, θεατρικά παιχνίδια, εικαστικές δραστηριότητες και περιπέτειες γεμάτες γνώση και φαντασία.

Δωρεάν στο Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, το πρώτο Σάββατο του μήνα

Από τις 7 Φεβρουαρίου και κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα, το Μουσείο περιμένει τους μικρούς επισκέπτες να ανακαλύψουν τις εκθέσεις και τις προβολές του.

Με έμπνευση από τις Αποκριές ο Φεβρουάριος στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Τα παιδιά θα πειραματιστούν στα εργαστήρια με χρώματα και άλλα υλικά, θα ζωντανέψουν ένα παραμύθι, αλλά θα δημιουργήσουν και τις δικές τους μάσκες.

Καρα-Cartoon: Το "σκιομιούζικαλ" που λάτρεψαν τα παιδιά συνεχίζεται μέχρι τον Απρίλιο

Η επιτυχημένη παραγωγή του Ηλία Καρελλά συνεχίζεται στην Παιδική Σκηνή Β΄ του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Μια μοντερνα πρόταση θεάτρου σκιων όπου ο παραδοσιακός μπερντές συναντά τον κόσμο των οθονών

Αναγνώσεις για μικρά παιδιά και παραμυθοσυναντήσεις στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος

Οι μικροί φίλοι θα ταξιδέψουν τις Παρασκευές 30 Ιανουαρίου και 13 Φεβρουαρίου, σε μαγικούς κόσμους, ανακαλύπτοντας την χαρά της ανάγνωσης με οδηγό τη φαντασία.