"Οι τρεις Χιονάνθρωποι" λένε και φέτος τα κάλαντα στο Εργαστήρι Μαιρηβή

Μία παράσταση, με κούκλες και τεχνικές μαύρου θεάτρου, στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Τρεις Χιονάνθρωποι

Οι "Τρεις Χιονάνθρωποι", μια παράσταση βασισμένη στο έργο για κουκλοθέατρο του Milan Pavlik, με μουσική Λουκιανού Κηλαηδόνη, λένε και φέτος τα κάλαντα τις Κυριακές του Δεκεμβρίου (4, 11, 18) και τη Δευτέρα 26/12/2022, στις 12 το μεσημέρι στο "Εργαστήρι Μαιρηβή" στου Ψυρρή.

Τρεις Χιονάνθρωποι

Δίνεται η δυνατότητα σε συλλόγους, φορείς και ομάδες κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου να οργανώσουν τη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους στο "Εργαστήρι Μαιρηβή". Να παρακολουθήσουν την παράσταση "Οι τρεις Χιονάνθρωποι" και να συμμετάσχουν στα χριστουγεννιάτικα κουκλοθεατρικά εργαστήρια.

Τρεις Χιονάνθρωποι

Ο καθένας από τους τρεις χιονανθρώπους έχει τον χαρακτήρα του και τις μανίες του. Παγωμένοι αλλά όχι ακίνητοι, λευκοί αλλά όχι ασυγκίνητοι. Διεκδικούν ένα δρόμο. Άλλοι βάζουν στους δρόμους σύνορα, άλλοι βάζουν διόδια και άλλοι στρατιώτες. "Οι τρεις Χιονάνθρωποι" βάζουν την παγωμένη τους καρδιά και επιτίθενται με χιονόμπαλες. Όμως υπάρχουν κάποιοι, πραγματικά δυνατοί που κάτω από το χιόνι κρύβουν μια ζεστή καρδιά, που ξέρουν να ονειρεύονται, να μοιράζονται, να γελούν και να βοηθούν. Γιατί πραγματικά δυνατός είναι αυτός που ξέρει να μοιράζεται και να βοηθά.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Οι τρεις χιονάνθρωποι

  • Θέατρο Κούκλας
  • Διάρκεια: 60 '

Κουκλοθεατρική παράσταση με τεχνικές μαύρου θεάτρου βασισμένη στο έργο για κουκλοθέατρο του Μίλαν Πάβλικ που μιλάει για τη φιλία και τη συνεργασία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Summer Camp 2024: Καλοκαιρινή απόδραση για παιδιά στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Βιωματικές δραστηριότητες που συνδυάζουν το παιχνίδι με τη μάθηση, πάντοτε ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

Το 11ο καλλιτεχνικό summer camp από τις Μορφές Έκφρασης έρχεται αυτό το καλοκαίρι

Με τη θεματική "Η ομορφιά μιας απλής ζωής" επιστρέφει λίγο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς η διοργάνωση που προσφέρει παιχνίδι και χαρά σε παιδιά και εφήβους μέσω της τέχνης.

"Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια": Τελευταία παράσταση και πρόσω ολοταχώς για καλοκαίρι

Το παραμύθι των αδερφών Γκριμ που παρουσιάστηκε από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Πειραιώς 131 και ετοιμάζεται για τα θερινά φεστιβάλ.

"Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα-Γιώργου" από το θέατρο σκιών Τάσου Κώνστα

Μία διασκεδαστική πασχαλινή έξοδος για τους μικρούς μας φίλους είναι η παράσταση του Τάσου Κώνστα στην Paraga, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Καραγκιόζη.

Easter Camp στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Υπαίθριες δραστηριότητες, εικαστικές δημιουργίες, παιχνίδια μυστηρίου, ακροβατικά, yoga, χορός και μουσική συνθέτουν ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους στο Μέγαρο Μουσικής

Συναυλίες, αφηγήσεις, προβολές, βιωματικά εργαστήρια, επισκέψεις γνωριμίας με τους ανθρώπους και τους χώρους του Μεγάρου, αλλά και με τους συντελεστές των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Πασχαλινές δράσεις για τα παιδιά και όλη την οικογένεια με ελεύθερη συμμετοχή

Εργαστήρια ζωγραφικής, κατασκευών, θεατρικής και εικαστικής αγωγής, μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα και πασχαλινές δράσεις που συνδυάζουν την παράδοση με τη δημιουργία και το παιχνίδι, ανάμεσα στις δράσεις που ετοιμάζει ο Δήμος Αθηναίων για όλες τις ηλικίες.