
Μια εκπληκτική μεταφορά του κινουμένου σχεδίου, που όλοι λατρέψαμε μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές και τις κινηματογραφικές ταινίες, σε μια θεατρική παραγωγή που μας φέρνει τόσο ρεαλιστικά την μαγεία του Στρουμφοχωριού για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μετά από την παρουσίαση της σε πάνω από 30 χώρες. Η επίσημη θεατρική παράσταση "Στρουμφάκια: Επιχείρηση Στρουμφίτα" θα βρίσκεται στον Πειραιά στο Βεάκειο Θέατρο, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, στις 7.30μ.μ.
Λίγα λόγια για την υπόθεση
Μια ήσυχη μέρα ξημερώνει στο Στρουμφοχωριό. Ήσυχη; Όχι και τόσο. Ο Σκουντούφλης, ο Γκρινιάρης, ο Προκόπης, ο Ντορεμί και ο Σπιρτούλης αφού έχουν κάνει την πρωινή τους γυμναστική με τις οδηγίες του Μπαμπαστρούμφ, πιάνουν τα στρουμφοσκουπάκια τους και αρχίζουν το καθάρισμα του Στρουμφοχωριού.
Σε ένα σκοτεινό κάστρο εκεί κοντά ο φοβερός Δρακουμέλ και η αγαπημένη του Ψιψινέλ έχουν ετοιμάσει ένα τρομερό σχέδιο για να πιάσουν επιτέλους τα "μικρά απαίσια Στρουμφάκια". Ποιός θα τους βοηθήσει να το πραγματοποιήσουν και ποιά είναι στην πραγματικότητα η Στρουμφίτα; Θα καταφέρουν άραγε τα Στρουμφάκια να ξεφύγουν; Ο μαγικός κόσμος τους θα ζωντανέψει στη μεγάλη σκηνή με τα αυθεντικά κοστούμια των παραστάσεων του εξωτερικού, τα ζωντανά σκηνικά, τα μαγικά τρικ και τις υπέροχες μουσικές.Μια παράσταση για την φιλία, το περιβάλλον, το ομαδικό πνεύμα και τη συνεργασία. Μια διαδραστική εμπειρία για τα παιδιά που θα τραγουδήσουν, θα χορέψουν και θα γελάσουν με την ψυχή τους.
Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Νίκος Λημνιός
Κείμενο: Νίκος Λημνιός , Αντώνης Ζιώγας
Μουσική: Νίκη Γρανά
Χορογραφίες: Μίκα Στεφανάκη
Υπεύθυνος Σκηνικών : Αλέξανδρος Παπαϊωακείμ
Κατασκευή Σκηνικών : PAP THEATER CONSTRUCTION
Φωτισμοί: Κωνσταντίνος Τζιλίνης
Επιμέλεια μαγικών: Costa Funtastico (Παντελιάς Κώστας)
Παραγωγή: Kolossaion Productions
Πρωταγωνιστούν: Αναστασία Διατσίδου, Ιορδάνης Ιωαννίδης, Χριστιάννα Καρρίκη, Δάφνη Κωνσταντίνου, Χρήστος Λοΐζος, Αναστασία Μερτζάνη, Μαρίνα Ντζιλοβιάν.
Περισσότερες πληροφορίες
Στρουμφάκια: Επιχείρηση Στρουμφίτα
Οι αγαπημένοι μπλε ήρωες με τα λευκά σκουφάκια έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με τα αυθεντικά κοστούμια του εξωτερικού, σε μια παράσταση με μουσική, χορό και ταχυδακτυλουργικά.