Δημήτρης Πιατάς και Αλμπέρτο Εσκενάζη στον ανανεωμένο "Όλιβερ Τουίστ"

Η παράσταση της Κωνσταντίνας Νικολαΐδη που έδωσε άλλο νόημα σε αυτό που αποκαλούμε «θέατρο για παιδιά» επιστρέφει με έναν ανανεωμένο θίασο κορυφαίων ηθοποιών.

Όλιβερ Τουίστ

Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού ανεβάζει για 2η χρονιά την επιτυχημένη υπερπαραγωγή "Όλιβερ Τούιστ" του Καρόλου Ντίκενς σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία της Κωνσταντίνας Νικολαΐδη, με έναν ανανεωμένο 20μελή θίασο εξαιρετικών ηθοποιών. Φετινές πολύτιμες προσθήκες στην παράσταση ο μοναδικός Δημήτρης Πιατάς και ο εξαιρετικός Αλμπέρτο Εσκενάζη σε εμβληματικούς ρόλους του έργου, καθώς και η Νίκη Παλληκαράκη και η Άννα Φιλιππάκη και με Όλιβερ Τουίστ τον Κωνσταντίνο Τσουμπάρη. Από τον Οκτώβριο 2022 ξανά στο "ΘΕΑΤΡΟΝ" του Κέντρου Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος".

Το κλασσικό και διαχρονικό έργο του Ντίκενς με τον νεαρό Όλιβερ, που έχει εμπνεύσει πολλές κινηματογραφικές και θεατρικές παραγωγές, βλέπει ξανά το φως θεατρικής σκηνής σε μία υπερπαραγωγή με τη φρέσκια σκηνοθετική ματιά της Νικολαΐδη, πλούσια κοστούμια και σκηνικά από τη Μαρία Φιλίππου, video-art από την Ερατώ Τζαβάρα, πρωτότυπη μουσική και live τραγούδια του Γιάννη Οικονόμου και χορογραφίες από τη Χριστίνα Φωτεινάκη. Την ατμόσφαιρα της παράστασης "ντύνει" με τους φωτισμούς του ο Αργύρης Θέος.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Σάββατο στις 2.30 μ.μ. & Κυριακή στις 11.30 π.μ

Κρατήσεις για σχολεία-ομάδες: Ιωάννα Ψυχογιού, Τμήμα Κρατήσεων και Εισιτηρίων "Ελληνικού Κόσμου" (212 254 0300 & 6982540300, e-mail: tameio@hellenic-cosmos.gr) και Λίλιαν Πετροπούλου (210 6143021 & 6946123004 email: lilian.petrop@gmail.com)

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Το πρώτο summer camp του Μουσείου Μαρία Κάλλας

Φέτος το καλοκαίρι, το μουσείο υποδέχεται για πρώτη φορά παιδιά 5–8 ετών σε ένα Summer Camp γεμάτο μουσική, θέατρο και δημιουργική έκφραση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
08/05/2025

"Καλοκαίρι στην πόλη" και το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Στους χώρους του "Ελληνικού Κόσμου" θα πραγματοποιηθεί και φέτος το θερινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά 5-12 ετών.

Η Lidia Branković έρχεται στην Ελλάδα και μιλά στα παιδιά για τα συναισθήματα

Το Ινστιτούτο Γκαίτε και οι εκδόσεις Διόπτρα προσκαλούν μικρούς και μεγάλους αναγνώστες στη διαδραστική παρουσίαση των παιδικών βιβλίων της Lidia Branković "Το ξενοδοχείο των συναισθημάτων" και "Το τσίρκο των ψυχών".

Τα παιδιά γίνονται μέλη της Μυστικής Λέσχης Κατασκόπων!

Το βιβλιοπωλείο Monogram και οι εκδόσεις Μεταίχμιο προσκαλούν τους μικρούς φίλους σε εκδήλωση με αφορμή τη σειρά βιβλίων της Βερόνικα Μανγκ.

Ο Τομ Σόγιερ κι ο Σεβάχ ο Θαλασσινός έρχονται στην παιδική σκηνή του θεάτρου Άλφα- "Ληναίος-Φωτίου"

Ο σκηνοθέτης Γιώργος Τζαβάρας θα παρουσιάσει το ερχόμενο φθινόπωρο μία επανάληψη και μια νέα παραγωγή για τους μικρούς θεατές.

3 πράγματα να κάνεις με τα παιδιά αυτήν την εβδομάδα (5-11/5)

Οικολογία, πειράματα και λογοτεχνία: αυτές είναι οι θεματικές των δραστηριοτήτων που σας προτείνουμε την ερχόμενη εβδομάδα για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά.

Νέα παιδικά βιβλία από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Από χαρτόνι για τους πολύ μικρούς αναγνώστες μέχρι γνώσεων και μυστηρίου, αυτά είναι τα νέα βιβλία για παιδιά του Μεταίχμιου.