Το βασίλειο του Αϊ-Βασίλη στην Παιανία

Αυτές οι γιορτές κρύβουν πολλές εκπλήξεις και κάποιες από αυτές θα τις ανακαλύψετε στο Santa Claus Kingdom, έναν ολοκαίνουργιο πολυχώρο...

Το βασίλειο του Αϊ-Βασίλη στην Παιανία

Αυτές οι γιορτές κρύβουν πολλές εκπλήξεις και κάποιες από αυτές θα τις ανακαλύψετε στο Santa Claus Kingdom, έναν ολοκαίνουργιο πολυχώρο 12.000 τ.μ. στο MEC Παιανίας. Στο αγιοβασιλιάτικο χωριό έχει στηθεί ένα τεράστιο παγοδρόμιο –όπως μας είπαν οι υπεύθυνοι, το μεγαλύτερο της Ελλάδας– και χώροι στους οποίους θα γίνονται συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις για παιδιά, laser shows και 3D mapping projection shows [Λεωφ. Λαυρίου 301 (έξοδος 17 Αττικής Οδού). Πληροφορίες: 2155305014]. Εισιτ.: € 3 (Δευτ.-Παρ.), € 4 (Σάβ.-Κυρ.). Ώρες λειτουργίας: 11 π.μ.-11 μ.μ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Τι μπορείς να κάνεις με τα παιδιά σου τις ημέρες του Πάσχα στην Αθήνα

Πασχαλινά camp, κυνήγι πασχαλινών αβγών, εκπαιδευτικά προγράμματα και εκδηλώσεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους να τα ανακαλύψουν την Μεγάλη Εβδομάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
06/04/2026

Νέα καμπάνια διαβούλευσης δίνει βήμα στους ανήλικους για τον ψηφιακό τους κόσμο

Η πρωτοβουλία "Ακούστε μας πρώτα. Ο ψηφιακός μας κόσμος" έρχεται να καλύψει την απουσία της φωνής των παιδιών από τη συζήτηση για τις οριζόντιες απαγορεύσεις.

Τι σχέση έχει ο Stephen King με το κλασικό παραμύθι 'Χάνσελ και Γκρέτελ';

Το κλασικό παραμύθι ζωντανεύει ξανά και σας προσκαλεί να απαντήσετε στο ερώτημα αυτό το Σάββατο, 4 Απριλίου.

Δωρεάν πασχαλινές δράσεις στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Εκπαιδευτικά προγράμματα και εικαστικό εργαστήρι περιμένουν τους μικρούς φίλους του Μουσείου να τα εξερευνήσουν για δύο μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας.

7+1 πράγματα που μπορείς να κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο με τα παιδιά σου στην Αθήνα

Ενδιαφέρουσες ξεναγήσεις σε μουσεία, κυνήγι πασχαλινών αβγών, ζωντανά φεστιβάλ με βιβλία, τέχνη, πειράματα και χορό σε περιμένουν αυτό το Σαββατοκύριακο.

Εργαστήρι θεάτρου Ξένια Καλογεροπούλου: Προγράμματα εκπαιδευτικού δράματος για παιδιά και εφήβους

Μέσα από την παιδική και εφηβική λογοτεχνία, τα κόμιξ, ένα θεατρικό έργο και ένα εργαστήριο παιχνιδιού, τα παιδιά και οι έφηβοι ανακαλύπτουν τον θεατρικό κόσμο.

Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, οι μικροί αναγνώστες αλλά και όσοι αγαπούν τον κόσμο του βιβλίου θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε ιστορίες που εμπνέουν.