Navona

Με θεαματικές βίστες προς τη θάλασσα και με την χορταστική περατζάδα της Νέας Παραλίας στα πόδια του, το «Navona» είναι δίκαια ένα από τα πιο easy going στέκια της πόλης.

Navona

Η χαλαρή, παρεΐστικη ατμόσφαιρα δίνει all day fun χαρακτήρα στη σικάτη μεγάλη αυλή, ενώ η κοφτερή αισθητική της μέσα σάλας, παρέα με το υψηλών στροφών service, υπογράφουν μια εστέτ εμπειρία στη σκιά του εμβληματικού "Makedonia Palace". Έτσι, λαχταριστές πίτσες και ευρηματικές πάστες εναλλάσσονται με δημιουργικά πιάτα όπως το καρπάτσιο μπακαλιάρου με τηγανητή πολέντα και γκρεμολάτα μυρωδικών, αλλά και comfort επιλογές όπως το κριθαράκι με θαλασσινά και σάλτσα στρειδιών, την ώρα που οι ετικέτες της επιλεκτικής κάβας συναγωνίζονται τα ευφάνταστα κοκτέιλ της μπάρας για μια θέση στο τραπέζι, δίνοντας γεύση γιορτής σε κάθε θεσσαλονικιώτικη βραδιά σας στην πόλη.

Navona

Tip: Για όσους θέλουν να αποφύγουν το αλκοόλ, δημιουριγκά mocktails όπως το Red Passion με πουρέ φράουλας & σμέουρου, μοσχολέμονο και κράνμπερι, ξεδιπλώνουν συναραπαστικά τη γευστική δυναμική της no-alcohol νοοτροπίας.

Μ. Αλεξάνδρου 2, Θεσσαλονίκη, 2310897444, makedoniapalace.com/el/gastronomy/#navona, FB: Navona

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα