"Ανερούσα"

Γευστική παράδοση με σύγχρονη αισθητική.

Ανερούσα

Φτιαγμένο από πέτρα και λουσμένο στο φως, το εστιατόριο "Ανερούσα" του "Πέτρα & Φως Βoutique Hotel & Spa" κρύβει μέσα του τη μανιάτικη γαστρονομική παράδοση, δουλεμένη με σύγχρονες τεχνικές, χάρη στις ικανότητες και τη φαντασία του καταξιωμένου σεφ Βασίλη Τσατσάκη. Τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα, τα καλύτερα κάθε εποχής, παίζουν φυσικά και αυτά πρωτεύοντα ρόλο στα πιάτα που έρχονται στο τραπέζι, μέσα από επιλογές που είναι η μία καλύτερη από την άλλη.

Ανερούσα

Η σπαγγέτι καρμπονάρα με σύγκλινο Μάνης και παλαιωμένη γραβιέρα, ο μοσχαρίσιος μουσακάς με μπεσαμέλ φέτας ή το pork belly, που μαγειρεύεται σε τρία στάδια και σερβίρεται με σάλτσα πορτοκάλι και μήλο, είναι κάποιες από τις ευφάνταστες προτάσεις μιας γαστρονομικής εμπειρίας που θα θυμάστε για καιρό. Η πλούσια κάβα του εστιατορίου περιέχει αξιόλογες ετικέτες από τον πελοποννησιακό, αλλά και τον ευρύτερο ελληνικό αμπελώνα, ολοκληρώνοντας την εμπειρία.

Ανερούσα

Chef's tip: "Στη βεράντα του εστιατορίου, με θέα τον μαγευτικό κόλπο του Οίτυλου, φέτος θα υπάρχει και μπάρμπεκιου, όπου θα ψήνονται τα διαλεχτά κρέατα που θα γευθείτε".

Οίτυλο, 2733054050, 6944660913, www.anerousa.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα