"Αλέκος"

Η ουσία της Κρητικής φιλοξενίας.

Αλέκος

Στο νότιο μέρος του Ρεθύμνου, ο "Αλέκος" είναι ακριβώς αυτό που ονομάζουμε "σταθερή αξία". Στόχος του ιδιοκτήτη Σήφη Φραγκιαδάκη είναι ο κόσμος που επισκέπτεται το εστιατόριό του να περνάει καλά – και το καταφέρνει μέσα από το φιλόξενο περιβάλλον, τις διαλεχτές πρώτες ύλες που ακολουθούν τις αλλαγές των εποχών, αλλά και το πλούσιο ρεπερτόριο από κρητικά μαγειρευτά στην καλύτερη εκδοχή τους. Το πληθωρικό γαμοπίλαφο, οι χοχλιοί, το αρνί στο τηγάνι, το κοκκινιστό κουνέλι, τα τσιγαριαστά χόρτα με χοιρινό, τα σπέσιαλ μπιφτέκια του Σήφη – ό,τι και να δοκιμάσετε, θα απολαύσετε την απλότητα αλλά και τη νοστιμιά που κρύβει μέσα της η σπιτική κρητική κουζίνα. 

Αλέκος

Η ενημερωμένη λίστα κρασιών με ετικέτες από όλη την Ελλάδα θα συνοδεύσει επάξια το γεύμα σας, ενώ φέτος το εστιατόριο έχει και μια πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη στο μενού του: το κρητικό πρωινό. Όλα αυτά στην καινούργια μεγάλη αυλή του, ό,τι πρέπει για τα τσιμπούσια του καλοκαιριού.

Αλέκος

Chef's tip: "Κρατήστε χώρο για το επιδόρπιο που έρχεται ως κέρασμα στο τέλος: μια υπέροχη σπιτική πορτοκαλόπιτα, που μπορείτε να τη συνοδεύσετε με παγωτό".

Αρμένοι, 2831041185

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα