"Taverna 37"

Γαλανόλευκη ανανέωση τώρα!

Taverna 37 ©Leonidas Toumpanos

Ένα γεύμα στην "Taverna 37", που βρέχει κυριολεκτικά τα πόδια της στη λαμπερή θάλασσα του "Four Seasons Astir Palace Hotel Athens", είναι από τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες που επιφυλάσσει το αθηναϊκό καλοκαίρι στη χαρισματική αθηναϊκή ριβιέρα. Φέτος, μάλιστα, έχουμε ακόμα μία αφορμή για να απολαύσουμε στιγμές πολύτιμης καλοκαιρινής χαλάρωσης στην αγκαλιά του συναρπαστικού θερέτρου, καθώς τα ηνία του εστιατορίου ανέλαβε μόλις ο βραβευμένος Αλέξανδρος Κοσκινάς.

Taverna 37
©Leonidas Toumpanos

Πιστός στο γνώριμο ύφος του, ο πολύ ταλαντούχος Κερκυραίος σεφ προτείνει ένα μενού που έχει στην καρδιά του τις κλασικές ελληνικές γεύσεις, με πινελιές από την ιδιαίτερη πατρίδα του, δοσμένες όμως σε ένα αμπαλάζ πιο σύγχρονο, που εναρμονίζεται με το πνεύμα της εποχής και φανερώνει ιδιαίτερη φροντίδα για τις επιλεγμένες πρώτες ύλες. Η κερκυραϊκή πατατοσαλάτα με νούμπουλο, κατσικίσιο τυρί και αβγό ορτυκιού, τα μπαρμπούνια με δυνατή σος σαβόρο αλλά και το τηγανητό καλαμάρι με σταφύλι, αμύγδαλα και ταραμά είναι κάποιες από τις μοντέρνες γαλανόλευκες ιδέες του που ξεχωρίζουν και αξίζει να βρουν τη θέση τους στο τραπέζι μας, παρέα με ολόφρεσκο ψάρι που θα χαρούμε ψημένο με μαεστρία στη σχάρα ή, ακόμα πιο εντυπωσιακά, σε κρούστα αλατιού. 

Taverna 37
©Leonidas Toumpanos

Chef's tip: "Φαγητό φτιαγμένο με αγάπη, που μπαίνει στη μέση του τραπεζιού για να το μοιράζονται όλοι, είναι για εμάς η επιτομή της ελληνικής κουζίνας, και αυτό ακριβώς επιθυμούμε να προσφέρουμε στο 'Taverna 37'"

"Four Seasons Astir Palace Hotel Athens", Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, 2108901037, https://www.fourseasons.com/athens/dining/

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα