"Deck Bar-Restaurant"

Design και γαστρονομία στον πολυχώρο της Πάρου

deck bar

Η κοσμοπολίτικη Νάουσα απέκτησε επιτέλους το bar-restaurant που της αξίζει σε ένα μοναδικό location στο ιστορικό κτίριο του "Ξενία", που αναδιαμορφώθηκε πλήρως και έκανε αμέσως αίσθηση ήδη από το περσινό του opening. Με υπέροχα φωτισμένους χώρους υψηλής αισθητικής και λιτού design, σε διαφορετικά επίπεδα, με πανοραμική θέα στον κόλπο της γραφικής Νάουσας και με τον σεφ Γιάννη Λουκάκο να δίνει το "παρών" στην κουζίνα, το "Deck Bar-Restaurant" εξελίσσεται σε δυνατό προορισμό για fine eating & drinking.

Τα γευστικά και φινετσάτα πιάτα με κοσμοπολίτικη αντίληψη ενσωματώνουν δημιουργικά την παράδοση της κυκλαδίτικης και μεσογειακής κουζίνας. Must πιάτα που πρέπει να δοκιμάσετε είναι το λαβράκι καρπάτσιο με αχινό, αρωματικό λαδολέμονο με γιούζου, ταραμοσαλάτα και ντομάτες κονφί, και τα χτένια ογκρατέν με κρούστα φουντουκιού, κάρι, κυκλαδίτικη λούζα και αφράτο αβγολέμονο.

Οι φίλοι του κρέατος μη χάσετε το αρνίσιο παϊδάκι γαλλικής κοπής, καπονάτα με μελιτζάνες, τραγανή πατάτα και πέστο από φιστίκι Αιγίνης, ενώ μια πλούσια λίστα κρασιών εμπλουτισμένη με ελληνικές και διεθνείς ετικέτες μάς προκαλεί για ξεχωριστά pairing. Παράλληλα, το μπαρ του "Deck" είναι προορισμός από μόνο του, με ευφάνταστα signature και classic cocktails, που προτείνονται και για pairing, και προσεγμένες μουσικές επιλογές.

Chef’s tip: "H σφυρίδα φρικασέ με καλοκαιρινά χόρτα, μυρωδικά και αβγολέμονο αρωματισμένο με λάιμ αναδεικνύει ένα κλασικό πιάτο με σύγχρονο κοσμοπολίτικο πνεύμα".

"Deck Bar-Restaurant", Παραλία Πιπέρι, Νάουσα, 6986515817

deck bar

deck bar restaurant

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα