"Blue Fish"

Δημιουργική παράδοση στο κύμα.

Blue fish

Ένα αυτόνομο, πριβέ και λαμπερό σύμπαν χαλάρωσης, λουσμένο στο φως του κρητικού ήλιου και με τη θάλασσα στα πόδια του, το luxury boutique ξενοδοχείο "The Island Concept" δεν ξεχωρίζει μόνο για τις πολυτελείς σουίτες του, με θερμαινόμενες πισίνες και εξωτερικά τζακούζι σε περιβάλλον πλήρους ιδιωτικότητας. Έξω απ’ αυτές, λιτές γραμμές και design πινελιές δίνουν χαρακτήρα και στους αγκαλιασμένους από το πράσινο της φύσης κοινόχρηστους χώρους, που περιλαμβάνουν την κεντρική θερμαινόμενη πισίνα, την ιδιωτική αμμουδιά και τις ρομαντικές βεράντες για χάζι στον κόλπο του Αγίου Νικολάου. Καρδιά της social εμπειρίας του, φυσικά, παραμένει το εστιατόριο "Blue Fish", που ανοίγει από φέτος την αυλή του και σε εξωτερικούς επισκέπτες.

Εκεί, ο βραβευμένος σεφ Λορέντζο Σταλόνε (Χρυσός Σκούφος 2016) φέρνει στο πιάτο την πολυετή εμπειρία του σε γευστικά πόστα υψηλών προδιαγραφών, μέσα από ωμοφαγικές ντελικατέτσες σαν το καρπάτσιο από Black Angus με τρούφα και γραβιέρα Κρήτης, αλλά και δημιουργικές προτάσεις, όπως το καρέ αρνιού με μέλι, γλυκοπατάτα και φινόκιο, και πιάτα-υπογραφή, σαν το τσιγαριαστό χταπόδι με μπουράτα και λιαστή ντομάτα ή το φιλέτο πάπιας με κεράσια, αλμυρή καραμέλα και ποπ κορν πατάτας, ισορροπώντας στη λεπτή γραμμή όπου η ιταλική φινέτσα συναντά τη γευστική αγνότητα της κρητικής πρώτης ύλης.

Chef’s tip: "Προσφέρετε στον εαυτό σας και το έτερο ήμισυ μια dining εμπειρία ανυπέρβλητου ρομάντσου, επιτρέποντάς μας να σας διοργανώσουμε ένα πριβέ δείπνο πάνω στη δαντελένια αμμουδιά μας, στο φως των κεριών, τους ήχους της θάλασσας και το υπόβαθρο του έναστρου ουρανού". 

Ξεν. "The Island Concept", Αγ. Νικόλαος, Κρήτη, 2841090004, Facebook, Instagram

Blue fish

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα