"SEA SENSE"

Ελληνική παράδοση με κομψότητα και πρωτοτυπία.

sea sense

Ένα ανανεωμένο και άκρως καλοκαιρινό μενού είναι ο ιδανικότερος τρόπος για το "SEA SENSE" του πεντάστερου "Anemi Hotel" να επανασυστηθεί στο κοινό της Φολεγάνδρου. Τοποθετημένο πάντοτε στο πιο προνομιούχο σημείο του ξενοδοχείου, γύρω από την πισίνα, προσφέρει μοναδικές ελληνικές γεύσεις και μαγευτική θέα στο Αιγαίο και το λιμάνι του Καραβοστάση. Ο πολυβραβευμένος executive chef του ομίλου Anemi Hotels, Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, ανταποκρινόμενος στη διαρκή ζήτηση του κοινού για αυθεντικές επιλογές, δημιουργεί για ακόμη μία σεζόν καινούργιες προτάσεις, απλές και γνώριμες, αλλά ταυτοχρόνα ιδιαίτερες και εμπνευσμένες από μια ανανεωτική διάθεση προσέγγισης της ελληνικής παράδοσης.

Ο resident chef του "Anemi", Ανδρέας Μπέκας, εκτελεί με μοναδικό τρόπο το θερινό μενού και αποτυπώνει στο αποτέλεσμα τη δική του δημιουργικότητα και εμπειρία. Από το κλασικό πλέον πιάτο του σεφ Χαραλαμπόπουλου "Μποστάνι", με φρέσκα λαχανικά εποχής, μέχρι το "Κοτόπουλο στον κήπο του", βασικός στόχος παραμένει η ανάδειξη των ελληνικών παραδοσιακών γεύσεων με μοντέρνα ματιά.  

Chef’s tip: "Συνοδέψτε το γεύμα σας με ένα επιλεγμένο κρασί από τον ελληνικό ή διεθνή αμπελώνα ή με ένα εμπνευσμένο κοκτέιλ από τη νέα λίστα, με την υπογραφή του βραβευμένου mixologist Μιχάλη Μακρή". 

"SEA SENSE", Ξεν. "Anemi Hotel", Καραβοστάσης, Φολέγανδρος, 2286041610, Facebook, Instagram

SEA SENSE

sea sense

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα