Ο "Ιπποπόταμος", ένα κλασικό μπαρ-σημείο συνάντησης και μετά το θέατρο

Πριν η αυλαία ανοίξει ή και αρκετές ώρες αφού πέσει, το ιστορικό μπαρ πρωταγωνιστεί στην οδό Δελφών.

Μπαρ για μετά το θέατρο_Ο Ιπποπόταμος στα Εξάρχεια

Η πινέζα του στο χάρτη, ακριβώς εκεί όπου τα Εξάρχεια σμίγουν με το Κολωνάκι, καθιστά τον "Ιπποπόταμο" ένα διαχρονικό απάγκιο, που το συναντάς από το 1978. Ένα σταθερό σημείο για κάθε περίσταση, κάτι που σημαίνει πως αποτελεί ακριβώς τέτοιο τόσο για πριν όσο και μετά από κάποια επίσκεψη στο πλησιέστερο θέατρο, με το ιστορικό μπαρ να έχει όλα εκείνα τα εχέγγυα για να υποστηρίξει (και) το συγκεκριμένο κόνσεπτ. 

Οι ωραίες μουσικές που συνθέτουν ένα soundtrack-συνέχεια των όσων έχεις δει στην αμέσως προηγούμενη παράσταση και η πάντοτε θετική διάθεση που γεννάται από το ίδιο το περιβάλλον του χώρου θα είναι πάντοτε δύο από τα εχέγγυά του. 

Μπαρ για μετά το θέατρο_Ιπποπόταμος 3

Ιπποπόταμος μπαρ

Σε αυτά, μπορείς να προσθέσεις το πολύ ενδιαφέρον κοινό -εδώ έχουν φιλοξενηθεί και γαλουχηθεί γενιές και γενιές από κάθε "φυλή" της νύχτας- καθώς και τα φροντισμένα ποτά (μεταξύ άλλων, η φήμη της σανγκρίας του έχει αποκτήσει μυθικές διαστάσεις), που συμπληρώνουν και ενισχύουν τα παραπάνω. 

Μπαρ για μετά το θέατρο_Ιπποπόταμος 4

Ο "Ιπποπόταμος" θα συνεχίσει για αρκετές ακόμη δεκαετίες να κρατά ανοιγμένη την αυλαία του, κάνοντας πολύ πιο ενδιαφέρουσες τις αθηναϊκές νύχτες. Και τις βραδιές, αμέσως μετά -ή και πριν- το θέατρο.
 

Περισσότερες πληροφορίες

Ιπποπόταμος

Δελφών 3Β, Κολωνάκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα