"Ρακί μεζέ": Με σήμα το ρακοκάζανο

Το θαλασσινό μεζεδοπωλείο του Ομίλου Καστελόριζο είναι η στάση της παρέας κοντά στην αναπτυσσόμενη θεατρική και πολιτιστική γειτονιά της λεωφόρου Συγγρού - Νέου Κόσμου και τα πέριξ.

Ρακί Μεζέ © Λεωνίδας Τούμπανος

Γουστόζικο και οικείο, συνδυάζοντας σε απόλυτη αρμονία νοσταλγικές με σύγχρονες πινελιές, το πρωτότυπο concept του Ομίλου Καστελόριζο αγαπά τα ολόφρεσκα θαλασσινά και τις ελληνικές παραδοσιακές νοστιμιές. 

Ρακί Μεζέ
© Λεωνίδας Τούμπανος

Ρακί Μεζέ
© Λεωνίδας Τούμπανος

Με σήμα κατατεθέν το ρακοκάζανο, έμφαση στην αυθεντική comfort γεύση, προσιτές τιμές και ζωντανή ατμόσφαιρα σε έναν πολύχρωμο χώρο με boho-pop look και ωραίες μουσικές, το παρεΐστικο αυτό στέκι στην Καλλιθέα είναι επιλογή που πριν ή μετά από μια βόλτα στις ανερχόμενες θεατρικές πιάτσες στα πέριξ του Νέου Κόσμου και της Λεωφόρου Συγγρού θα σας δικαιώσει. Η καλή σχέση ποιότητας-τιμής εδώ αποτελεί αξία σταθερή και μια πρώτη ματιά στα μενού (set και "Μενού της Παρέας") το αποδεικνύει προσφέροντας όλα τα καλά της θάλασσας χωρίς καμία έκπτωση σε ποιότητα και δημιουργικότητα. Τι εννοούμε; Εδώ θα βρείτε μεζέδες περιωπής όπως κουκούλες χταποδιού στιφάδο, μύδια αχνιστά, γόπα ή καλαμάρια μαρινάτα, σαγανάκι λεμονάτο, λιγκουίνι με καβούρι, ριζότο θαλασσινών, τσιπούρα ψητή λαδολέμονο αλλά και σε τραγανή κρούστα αλατιού, που θα απολαύσετε με άφθονο κρασί, ούζο, μπίρα ή τσίπουρο. Εννοείται βέβαια ότι θα αφήσετε και λίγο χώρο για την πορτοκαλόπιτα ή το κιουνεφέ και θα επανέλθετε επίσης για τις ωραίες μουσικές τους. 

Περισσότερες πληροφορίες

Ρακί Μεζέ

Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 334, Καλλιθέα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα