St. George Lycabettus

Πάσχα στην Αθήνα, με την καλύτερη θέα στην Ευρώπη

St George Lycabettus

Πάσχα όπως επιτάσσει η παράδοση αλλά στην πόλη και με στυλ; Στο St. George Lycabettus Lifestyle Hotel θα γιορτάσετε τη Λαμπρή με παραδοσιακές γεύσεις και την απρόσκοπτη θέα της Αθήνας στο... πιάτο, επιλογή ιδανική για όσους αποφασίσουν να παραμείνουν στο κλεινόν άστυ τις μέρες του Πάσχα. 

St George Lycabettus

Αφού δείτε το "Άγιο Φως" να κατεβαίνει από το εκκλησάκι του Άη-Γιώργη του Λυκαβητού, στη συνέχεια θα επισκεφτείτε τα "Le Grand Balcon" και "La Suite Lounge", του οποίου η θέα έχει βραβευτεί ως η καλύτερη στην Ευρώπη για το αναστάσιμο δείπνο. Με φόντο τον φωτισμένο καμβά του λεκανοπεδίου, θα απολαύσετε παραδοσιακή μαγειρίτσα, μαγειρίτσα με μανιτάρια, αρνάκι φρικασέ, κατσικάκι σε αμπελόφυλλα, αρνάκι αντικριστό, κοκορέτσι παραδοσιακό στη λαδόκολλα και πολλές ακόμα γευστικές προτάσεις. 

St George Lycabettus

Το μεσημέρι του Πάσχα σας περιμένει ένας πλούσιος μπουφές με παραδοσιακές γεύσεις και γλύκα ενώ  όταν στην παρέα έχετε και παιδιά θα περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους σ’έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με παιδαγωγούς-animateurs. Μπορείτε βέβαια και να εκμεταλλευτείτε τις προνομιακές τιμές των δωματίων του ξενοδοχείου και με θέα την Ακρόπολη ή το Πευκοδάσος του Λυκαβηττού να δώσετε ξεχωριστό τόνο στην παραμονή σας στην πόλη τις γιορτινές μέρες του Πάσχα. 

Κλεομένους 2, Αθήνα, Τηλ. 21 0741 6000
Τιμή αναστάσιμου δείπνου: 58 €/άτομο - Παιδιά μέχρι 10 ετών 50%
Μπουφές Πάσχα:  58€/ άτομο  - Παιδιά μέχρι 10 ετών 50%

"Δείτε όλες τις προτάσεις μας για το Πάσχα 2023 στην Ελλάδα" 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα