Premium Key

Καινοτομία και πολυτέλεια στη Σκιάθο

Premium Key

Σύγχρονα και πολυτελή, τα υψηλής αισθητικής και μίνιμαλ σχεδιασμού "Chora Suites", "Neapolis 21 Suites" και "Lithos Suites" προσφέρουν ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής στο κοσμοπολίτικο νησί της Σκιάθου.

Το καταπράσινο νησί των Σποράδων με τα εντυπωσιακά φυσικά τοπία είναι από τους ιδανικότερους προορισμούς χαλάρωσης. Τα καταλύματα της "Premium Key", ενός υψηλών προδιαγραφών brand φιλοξενίας με συγκριτικό πλεονέκτημα την αισθητική, το σύγχρονο σχεδιασμό και την τοποθεσία τους, είναι επιλογή που προσφέρει ολοκληρωμένες παροχές για μια ευχάριστη διαμονή και στις πασχαλινές σας διακοπές. 

Premium Key

Premium Key

Με σημεία αναφοράς τις εξαιρετικά προσεγμένες υπηρεσίες σε κάθε τομέα και την ολιστική προσέγγιση της ελληνικής φιλοξενίας, η έμπειρη ομάδα των "Chora Suites", "Neapolis 21 Suites" και "Lithos Suites", που φέρουν τη σφραγίδα του brand, φροντίζει τους επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους προτείνοντας εναλλακτικές λύσεις για τη μεταφορά των επισκεπτών αλλά και μια γκάμα επιλογών για εκδρομές, δραστηριότητες, φαγητό και ψυχαγωγία στην περιοχή. Το πρόγραμμα του πλήρους πακέτου παροχών περιλαμβάνει ακόμα ενοικιάσεις σκαφών/ιστιοπλοϊκών και υπηρεσίες concierge, που αποτελούν και την πιο σύγχρονη τάση στον κλάδο του Τουρισμού, εξαιρετική ευκαιρία για να απολαύσετε μία εξατομικευμένη εμπειρία διακοπών. Όσο για τις μετακινήσεις σας από και προς τον κρατικό Αερολιμένα Σκιάθου, τις παραλίες, την πόλη κι άλλους κοντινούς προορισμούς στο νησί, γίνονται με άνεση και πολυτέλεια με την ομάδα και το δίκτυο συνεργατών της "Premium Key" να φροντίζουν και για VIP μεταφορές, με ασφάλεια κι ιδιωτικότητα. 

Premium Key

Premium Key

Στο "Chora Luxury Suits", η υψηλή αισθητική έρχεται σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό τοπίο σε ένα μίνιμαλ σκηνικό με γήινες αποχρώσεις στη χώρα του νησιού, λίγα μόλις μέτρα από τον πεζόδρομο της Παπαδιαμάντη. Με εννιά πολυτελή δωμάτια και σουίτες, πλήρως εξοπλισμένα, εγγυάται την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης. Στο δε σύγχρονης αισθητικής "Neapolis 21", σε τοποθεσία κέντρο- απόκεντρο, ο χρόνος σταματά σε μία μεγάλη παύση νηνεμίας… Bonus η παροχή μίας απολαυστικής χρωματοθεραπείας! Τέλος, στο "Lithos Luxury Suits" θα χαρείτε τη φυσική ομορφιά της Σκιάθου σε όλο της το μεγαλείο αφού τα καταλύματα έχουν χτιστεί πάνω σε βράχους συνδυάζοντας τη μοναδική θέα με την παράδοση και το μοντέρνο design.

"Chora": Πάροδος Παπαδιαμάντη, Tηλ.: 24270 22611, 6972528337, chora@premiumkey.gr
"Neapolis 21": Κοτρώνια, Tηλ.:  24270 22611, 6972528337, neapolis21@premiumkey.gr
"Lithos": Κοτρώνια, Tηλ.: 24270 22611, 6972528337, lithos@premiumkey.gr

"Δείτε όλες τις προτάσεις μας για το Πάσχα 2023 στην Ελλάδα" 

Διαβάστε ακόμα