Πάσχα στην Κέρκυρα: Παράδοση και πολυτέλεια στις ομορφότερες τοποθεσίες στα 3 resorts της Grecotel

Παράδοση και υποδειγματική Κερκυραϊκή φιλοξενία

grecotel
Πάσχα στην Κέρκυρα: Παράδοση και πολυτέλεια στις ομορφότερες τοποθεσίες στα 3 resorts της Grecotel - εικόνα 1

'Άκρως μεγαλοπρεπώς, το μοναδικό κερκυραϊκό Πάσχα μοιράζεται ανάμεσα στην παράδοση, τις μελωδίες των φιλαρμονικών και φυσικά την υποδειγματική φιλοξενία με την σημαίνουσα υπογραφή της Grecotel. Η Ανάσταση, το αναστάσιμο δείπνο, η επιβλητική ατμόσφαιρα, το σούβλισμα του οβελία και πληθώρα παροχών πρωταγωνιστούν στην αξέχαστη πασχαλινή εμπειρία που προσφέρει η Grecotel στην Κέρκυρα.

Το πεντάστερο Grecotel Corfu Imperial, χτισμένο σε μια κατάφυτη ιδιωτική χερσόνησο στο Κομμένο, αποτελεί τον ορισμό της θεαματικής θέας στη θάλασσα, περιτριγυρισμένη από εξωτικούς κήπους που την άνοιξη είναι στα καλύτερά τους. Εντυπωσιακή συλλογή από πολυτελή δωμάτια, σουίτες, bungalows και βίλες με νοσταλγική ατμόσφαιρα, υψηλή γαστρονομία, θεραπείες spa και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους δίνουν αφορμές τόσο για exclusive χαλάρωση όσο και για συμμετοχή στη γιορτή.

grecotel

Πιο συγκεκριμένα, το Μεγάλο Σάββατο στα Δανίλια, το πανέμορφο παραδοσιακό χωριό της Grecotel, αναβιώνουν τα κερκυραϊκά έθιμα της Λαμπρής. Περιηγηθείτε στα καντούνια, τις σκαλινάδες και τα γραφικά μαγαζάκια, γευθείτε τοπικές λιχουδιές και μεταφερθείτε σε μια ατμόσφαιρα σχεδόν βγαλμένη από μια άλλη εποχή.

l

Για την Κυριακή του Πάσχα, στα Δανίλια επιφυλάσσεται το παραδοσιακό ψήσιμο των πασχαλινών αρνιών με γλέντι και χορό καθώς και την ρουμελιώτικη μαγειρίτσα, καθιστώντας το ως τον απόλυτο προορισμό για ένα κερκυραϊκό Πάσχα με τα όλα του.

www.corfuimperial.com, 2661 088400

grec

Λίγο πιο κάτω στην exclusive χερσόνησο Κομμένο, το Eva Palace μέσα σε παραμυθένιους κήπους και με θέα στη θάλασσα, θα σας μυήσει στις ομορφιές της κερκυραϊκής άνοιξης. Επιλέξτε ανάμεσα στα πολυτελή δωμάτια ή τα κερκυραϊκά σπιτάκια κάτω από αιωνόβια πεύκα και απολαύστε νηστίσιμα τα εδέσματα των ημερών στα υπέροχα εστιατόρια με την αριστοκρατική ατμόσφαιρα.

gr

Ακόμη ένας λόγος για να επισκεφτείτε το Eva Palace, αποτελούν οι άνετοι και μοντέρνα διακοσμημένοι χώροι και η μοναδική αρχιτεκτονική του που κάνουν αίσθηση, ενώ οι καταπράσινοι κήποι και η φαντασμαγορική πισίνα συνθέτουν ένα περιβάλλον ξεχωριστής απόδρασης. Ειδικά για τις 'Άγιες μέρες απολαύστε το παραδοσιακό Πάσχα στο Eva Palace με προσφορά 3 διανυκτερεύσεων με εορταστικά γεύματα, σε Panoramic Δίκλινο Δωμάτιο με θέα θάλασσα για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 12 ετών, το οποίο περιλαμβάνεται καλωσόρισμα με εκλεκτά λαμπριάτικα καλούδια, πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, τα γεύματα καθώς και το παραδοσιακό γλέντι στο χωριό Δανίλια.

www.evapalace.com, 2661 090003

gre

'Όνομα ταυτισμένο με την υψηλή φιλοξενία και την πολυτέλεια, το LUXME Dapnhlia Bay Dassia στην καταπράσινη πλαγιά ενός λόφου στον Κόλπο της Δασσιάς, είναι ένας ονειρεμένος προορισμός για διακοπές στην Κέρκυρα. Σοφιστικέ δωμάτια και σουίτες, δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους καθώς και ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα all inclusive για να γιορτάστε το λαμπρότερο Πάσχα της Ελλάδας δίνουν αφορμές τόσο για exclusive χαλάρωση όσο και για συμμετοχή στη γιορτή.

g

Μοναδικές πασχαλινές εμπειρίες θα λάβουν χώρα στο LUXME Dapnhlia Bay Dassia με προσφορά 3 διανυκτερεύσεων με πλήρη διατροφή και εορταστικά γεύματα, σε Superior Room για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 12 ετών ή σε Οικογενειακό Bungalow για 2 ενήλικες και 2 παιδιά έως 12 ετών.

www.daphnilabay.com, 2661 090320

"Δείτε όλες τις προτάσεις μας για το Πάσχα 2023 στην Ελλάδα" 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα