NIKO Seaside Resort MGallery

Πάσχα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης

ether_executive_club NIKO Seaside Resort MGallery.jpg

Εντυπωσιακοί πασχαλινοί εορτασμοί στo πρώτο "MGallery" resort της Ελλάδας, που υποδέχεται την άνοιξη με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

Οι πρώτοι μήνες της άνοιξης -και ειδικά η πασχαλινή περίοδος- είναι η ιδανικότερη ίσως εποχή για ένα ταξίδι στο νησί του Μίνωα. Φορώντας την ολάνθιστη φορεσιά του, ο Άγιος Νικόλαος είναι προορισμός που προσφέρει στον επισκέπτη εμπειρία η οποία ολοκληρώνεται με τη διαμονή σε ένα resort όπως το "NIKO Seaside Resort MGallery".

premier_suite_iii NIKO Seaside Resort MGallery

main_pool_i - Copy NIKO Seaside Resort MGallery

Στο πρώτο "MGallery" resort της Ελλάδας (adults only), οι πολυδιάστατες πτυχές της τοπικής φιλοξενίας συστήνονται σε ένα πλήρες πακέτο για τις πασχαλινές σας αποδράσεις. Για τη διαμονή σας, θα επιλέξετε ανάμεσα σε 12 τύπους δωματίων που συνδυάζουν τη λιτή πολυτέλεια με το στοιχείο του νερού και τη μοντέρνα τέχνη ενώ η γαστρονομική εμπειρία που ξεκινά από το πρωί με τη μυρωδιά του φρεσκοψημένου ψωμιού και συνεχίζεται με δροσιστικά κοκτέιλ και γεύμα δίπλα στην πισίνα υπερχείλισης, είναι η φωτεινή απόχρωση που συμπληρώνει έναν πολύχρωμο νησιώτικο καμβά. Ο Executive Chef αναλαμβάνει την ανάδειξη της τοπικής κουζίνας με προσωπική ματιά και, για τις μέρες του Πάσχα, δημιούργησε ειδικά προσαρμοσμένες προτάσεις παραδοσιακών πιάτων με αποκορύφωμα το τραπέζι της Λαμπρής. Θα τις απολαύσετε στο εστιατόριο "Mira", δίπλα στην πισίνα, ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο του κόλπου Μιραμπέλο από ψηλά. 

mira_restaurant_i NIKO Seaside Resort MGallery

Φυσικά κατά την παραμονή σας στο νησί, δεν θα χάσετε την περιφορά του Επιταφίου τη Μ. Παρασκευή στα γραφικά πλακόστρωτα σοκάκια και το παραδοσιακό έθιμο της καύσης ομοιώματος του Ιούδα μέσα στη λίμνη, τη λεγόμενη "φουρνάρα".

Από €400, ανά δωμάτιο, για 2 διανυκτερεύσεις, με ημιδιατροφή | Ακτή Κούνδουρου 20, Άγιος Νικόλαος, 2841 304060, HB8U7-RE@accor.com, nikoseasideresort.com

"Δείτε όλες τις προτάσεις μας για το Πάσχα 2023 στην Ελλάδα" 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα