Theasis Luxury Suites

Σχοινούσα με θέα

theasis

Αν και έχει ξεχωριστή θέση στις προτιμήσεις μας ως παραθεριστικός προορισμός, η Σχοινούσα μπαίνει ξανά στο ραντάρ μας για το φετινό Πασχα, όχι μόνο επειδή αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για τις πρώτες μας ανοιξιάτικες βουτιές αλλά και χάρη στο μαγικό και ταυτόχρονα δωρικό εορτασμό της Μεγάλης Εβδομάδας. 

theasis

Σε μια γαλήνια τοποθεσία με απρόσκοπτη θέα στο Αιγαίο βρίσκονται οι Theasis Luxury Suites, ένα ξενοδοχείο που δημιουργήθηκε με έναν και μοναδικό σκοπό. Να χαρίσει ποιοτικές και υψηλής κατηγορίας διακοπές, σε όλους όσους επιθυμούν να ζήσουν την εμπειρία της Σχοινούσας. Αναμειγνύοντας αριστοτεχνικά όλα τα παραδοσιακά στοιχεία με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, τα 10 πολύ ξεχωριστά και πολυτελή δωμάτια προσφέρουν απολαυστικές δυνατότητες χαλάρωσης, με όλα όσα θα μπορούσε να χρειαστεί κάποιος στις διακοπές του και ακόμα περισσότερα.

theasis

Στον πυρήνα της φιλοσοφίας των Theasis Luxury Suites βρίσκεται η αντιμετώπιση του κάθε επισκέπτη ως ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειας που επιστρέφει σπίτι έπειτα από μακρά απουσία. Κάπως έτσι, οι αξίες της αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας διέπουν κάθε πλευρά των υπηρεσιών που προσφέρει, μετατρέποντας την διαμονή των επισκεπτών του σε μια ξεχωριστή εμπειρία διακοπών.

theasis

Όσο για το φαγητό, όλο και πιο ανεβασμένο συναντάμε το εστιατόριο Μελτέμι, την οικογενειακή επιχείρηση της οικογένειας, έναν μικρό γαστρονομικό παράδεισο σε ειδυλλιακή τοποθεσία, με την ηρεμία του τοπίου να ταιριάζει γάντι με τη γευστική λεπτότητα που εκφράζει στα πιάτα του.

Χώρα Σχοινούσα, 2285076624, 6945887079, Instagram: theasisluxurysuites, Facebook: Theasis Luxury Suites / Schinousa Island

"Δείτε όλες τις προτάσεις μας για το Πάσχα 2023 στην Ελλάδα" 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα