Enea Apartments

Προσωποποιημένη φιλοξενία με τηνιακό αέρα

ΕΝΕΑ

Φέτος το Πάσχα σαλπάρουμε για την Τήνο, που την επισκεπτόμαστε για την κατανυκτική ατμόσφαιρα των ημερών και μένουμε για το γαστρονομικό και καλλιτεχνικό της πλούτο, ή το αντίστροφο! Με τον Ιερό Ναό της Παναγίας Ευαγγελίστριας στο επίκεντρο, το τηνιακό Πάσχα είναι μια ιδιαίτερη εμπειρία γεμάτη επιβλητικότητα ειδικά ακολουθώντας τη λιτανεία έξι Επιταφίων στα στενά της Χώρας.

ΕΝΕΑ

Με ένα ουσιαστικά "χειροποίητο" concept φιλοξενίας υποδέχεται την πασχαλινή μας απόδραση το Enea Apartments, κρατώντας την εμμονή στην ποιότητα κι επενδύοντας στο design και στις σύγχρονες ανέσεις. Ένα παραδοσιακό κατάλυμα λιγότερο από 1 χιλιόμετρο έξω από τη Χώρα της Τήνου, με πολύ εύκολη πρόσβαση και σε κομβικό σημείο μεταξύ της Χώρας και των παραδοσιακών οικισμών του νησιού μας καλεί να εξερευνήσουμε το νησί με αφετηρία εννέα περιποιημένα διαμερίσματα.

ΕΝΕΑ

Η μοναδική ατμόσφαιρα επεκτείνεται σε όλους τους χώρους με την cool και minimal, αλλά γεμάτη προσωπικότητα διακόσμηση με πλήρη σεβασμό στο τηνιακό αρχιτεκτονικό τοπίο. Στα ατού και η μαγευτική θέα προς τη Χώρα του νησιού από κάθε διαμέρισμα το οποίο είναι πλήρως εξοπλισμένο και φροντισμένο με προσοχή στη κάθε λεπτομέρεια.

ΕΝΕΑ

Όσον αφορά την οργανωτική διάσταση της εμπειρίας, η διαχείριση του καταλύματος γίνεται από την εταιρία διαχείρισης ακινήτων TinosHost, μια ξεχωριστή πρόταση αυθεντικής "χειροποίητης" φιλοξενίας με σταθερή παρουσία στο νησί της Τήνου από το 2019. Στην ιστοσελίδα της εταιρίας θα βρείτε έναν εκτεταμένο αριθμό ακινήτων και καταλυμάτων σύμφωνα με τις ανάγκες και τα γούστα ακόμα και του πιο απαιτητικού επισκέπτη.

Λεωφόρος Τριποτάμου Θέση "Μύλοι Βαρβάνη", Τήνος

τηλ 2283 830 831, 698 412 0243,

eneatinos.gr, tinoshost.gr,

Facebook: Enea Tinos, Cyclades | TinosHost,

Instagram: eneatinos, tinoshost

"Δείτε όλες τις προτάσεις μας για το Πάσχα 2023 στην Ελλάδα"

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα