Kalami Suites

Η Σέριφος στην αιχμή της εκλεκτικής ιδιωτικότητας

Kalami suites

Kαθώς η άνοιξη αγγίζει τις Κυκλάδες, δύσκολα μπορούμε να αντισταθούμε στα θέλγητρα της νεανικής και ολοζώντανης Σερίφου. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως στο νησί υπάρχουν μερικές από τις ωραιότερες παραλίες των Κυκλάδων, έτσι αν διαθέτετε την απαραίτητη γενναιότητα, θα μπορέσετε να κάνετε την πρώτη βουτιά της χρονιάς σε ένα πασχαλινό μοτίβο. 

kalami suites

Σημείο αναφοράς για χαλαρές εμπειρίες εκλεκτικής ιδιωτικότητας στη Σέριφο, οι Kalami Suites προσφέρουν νησιώτικη φιλοξενία ακολουθώντας τις προσδοκίες του σύγχρονου επισκέπτη. Σε ιδανική θέση στο Λιβάδι, στον μεγαλύτερο και πιο δραστήριο οικισμό του νησιού και σε απόσταση αναπνοής από την παραλία του Αυλομώνα συνδυάζει την εύκολη πρόσβαση στα hot spots του νησιού με τη χαλάρωση και την αίσθηση της μεσογειακής αύρας. 

kalami suites

Το κομψό περιβάλλον με boutique ατμόσφαιρα και υπηρεσίες πλαισιώνει τις έντεκα σουίτες για να στεγάσετε τις πασχαλινές σας αποδράσεις με μοναδικό στυλ. Η διακόσμηση ακολουθεί το διαχρονικό ύφος της νησιώτικης μινιμαλιστικής αισθητικής, με τα μποέμ στοιχεία να προσθέτουν ζεστασιά σ’ ένα περιβάλλον όπου βασιλεύουν το ξύλο και οι ζεν αποχρώσεις.

kalami suites

Κάθε µέρα στις Kalami Suites είναι ξεχωριστή και σε κάθε σουίτα προσφέρεται ένα καλάθι θρεπτικού µεσογειακού πρωινού, προσθέτοντας μια επιπλέον ευζωική πτυχή στην εμπειρία cool πολυτέλειας. Παράλληλα, μπορείτε να απολαμβάνετε το γεύμα σας στην ιδιωτική του βεράντα µε θέα τη γραφική Χώρα της Σερίφου, που την αγγίζει ο πρωινός ήλιος. Πρωινό ξεκίνηµα µε θέα, γεύση και άρωµα Σερίφου. 

Τηλ 2281051100, 6948388146, kalamisuites.gr, Instagram: kalami_suites

"Δείτε όλες τις προτάσεις μας για το Πάσχα 2023 στην Ελλάδα" 

Διαβάστε ακόμα