"TGI Fridays™"

Explore the summer experience.

TGI Fridays™

Mε αέρα άκρως καλοκαιρινό, τα "TGI Fridays™" μας δίνουν ραντεβού από το κέντρο της πόλης ως την Κηφισιά και τη Γλυφάδα για να μας μεταφέρουν γευστικά στις καυτές μεξικανικές ακτές, συνοδεύοντας ένα μοναδικό bar food experience με κοκτέιλ που μας δροσίζουν και μας ταξιδεύουν.

Λαχταριστές επιλογές για κάθε γούστο, όπως τα Chili Nachos, οι τραγανές Dynamite Shrimps ή τα Fridays™ Signature Glazed Cauliflower Bites, συναντούν τα κοκτέιλ από τους έμπειρους bartenders, όπως η φλογερή Spicy Pineapple Margarita ή το άρτι αφιχθέν Bahama Mama που μας γλυκαίνει ευχάριστα. Κι αν η θερμοκρασία αρχίσει να μας… καίει, βρίσκουμε το ιδανικό αντίδοτο στη signature Fridays™ Classic Margarita σε frozen εκδοχή με γεύση lime, φράουλα ή μάνγκο. Φυσικά, δεν λείπουν ποτέ από το μενού τα μοναδικά burgers από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά, το δημοφιλές Fridays™ Signature Glaze με Jack Daniel’s® Tennessee Whiskey, αλλά και τα λαχταριστά Superfood Bowls, μια σύγχρονη και εναλλακτική πρόταση, με υψηλή διατροφική αξία! 

Tip: Επιλέγουμε μία από τις μοναδικές αυλές των TGI Fridays™ της Κηφισιάς, της Γλυφάδας, ή την κρυμμένη αυλή των Αμπελοκήπων, καθώς και τον εκπληκτικό χώρο στον Φλοίσβο με θέα στη Μαρίνα ή τα πιο urban καταστήματα στο Κολωνάκι και στην Καπνικαρέα.

Περισσότερες πληροφορίες

TGI Fridays

Κολοκοτρώνη 35, Πλ. Κεφαλαρίου, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λεωφ. Κηφισίας & Αλεξάνδρας, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Νεοφύτου Βάμβα 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Μαρίνα Φλοίσβου, Π. Φάληρο
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λαζαράκη 43, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λεωφ. Κηφισίας 37A (Golden Hall), Μαρούσι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Καπνικαρέας 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα