"Napolitivo"

Κάν’ το όπως οι Ιταλοί!

Napolitivo

Όταν η Μαρίνα Φλοίσβου βάφεται στα χρώματα του δειλινού, τότε όλα φωνάζουν aperitivo! Η αγαπημένη συνήθεια των Ιταλών "δανείζει" το όνομά της στο "Napolitivo" της αθηναϊκής Ριβιέρας, προτείνοντας μια ατμοσφαιρική all day γευστική εμπειρία στη δροσερή αυλή του. Το ταξίδι στην Ιταλία ξεκινά από νωρίς με αρωματικό εσπρέσο που ταιριάζει άψογα με αφράτα pancakes tiramisu, ενώ η ναπολιτάνικη pizza που ψήνεται αριστοτεχνικά στον κατασκευασμένο στη Νάπολη ξυλόφουρνο είναι η μεγάλη πρωταγωνίστρια του μενού.

Με ελαφριά ζύμη που ωριμάζει 12-24 ώρες, αλλά και εξαιρετικές πρώτες ύλες, με κόκκινη σάλτσα αλλά και bianca, οι κλασικές Margherita και Prosciutto e funghi έρχονται μαζί με πιο ιδιαίτερες, όπως η πικάντικη Diavola, η Pistacchio e mortadella και η νέα Pizza Bolognese με μοσχαρίσιο κιμά και αβγό.

Πλάι τους, φυσικά, aperitivo, με τον "βασιλιά" Aperol Spritz να δίνει τον τόνο και δροσιστικές προτάσεις, όπως το πληθωρικό Garibaldi με χυμό πορτοκάλι και σαγκουίνι ή το αέρινο Hugo Spritz με δυόσμο και elderflower, μας φέρνουν πιο κοντά στην πιο γευστική και αλέγρα πλευρά του ιταλικού Νότου. Αν θέλετε να ολοκληρώσετε την εμπειρία σας σαν αυθεντικοί Ιταλοί, αφήστε χώρο για το απαραίτητο… Pizzi Pizzi, το σήμα κατατεθέν του Napolitivo με πραλίνα φουντουκιού και μασκαρπόνε. 

Tip: Μη χάσετε το πιο ατμοσφαιρικό Aperitivo birthday party στο "Napolitivo", την Πέμπτη 14/7 από τις 7 μ.μ., με καλοκαιρινή διάθεση, μουσικές εκπλήξεις και δροσερά Aperol spritz από το Jeep της Aperol. 

Περισσότερες πληροφορίες

Napolitivo

Μαρίνα Φλοίσβου, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα