"The Local Pub"

Με μια (καλή) μπίρα στην αυλή

The Local Pub

Η μπίρα μπορεί από μόνη της να αποτελέσει μία ξεχωριστή εμπειρία γεύσης και απόλαυσης και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν –και εφαρμόζουν απόλυτα– στη "Local Pub".

Ήταν πίσω στο 2010, όταν ο Φώτης Αναστασίου έπαιρνε την απόφαση να δημιουργήσει ένα τελείως διαφορετικό spot, μια πολύ ιδιαίτερη pub, στημένη στα ιρλανδικά και βρετανικά πρότυπα, ακολουθώντας ευλαβικά όλα όσα μεγιστοποιούν τη διαδικασία της ποιοτικής ζυθοποσίας, πλαισιώνοντάς τα με αυθεντικό ντεκόρ και βασικά στοιχεία όπως τα ποτήρια-pint.

Στα παραπάνω, αργότερα προσαρμόστηκε και η μικροζυθοποιία Αναστασίου, που προμηθεύει πια με ολόφρεσκη μπίρα τις κάνουλες, παράλληλα και συμπληρωματικά με αρκετά ακόμη craft beer labels. Όλα αυτά, μοιραία, έχουν δημιουργήσει ένα φανατικό κοινό παλιών και νέων φίλων της μπίρας, που δίνει τακτικά ραντεβού στην εσωτερική αυλή της Χαϊμαντά, για να δοκιμάσει παλιές και νεότερες "σοδειές" από τις βρύσες εντός του μπαρ. 

Tip: Ο Θεριστής είναι η άκρως καλοκαιρινή και πιο πρόσφατη συνταγή, μία αρωματική Session IPA με χαμηλό αλκοόλ και ελαφριά γεύση, ιδανική για τις υψηλές θερμοκρασίες. Φυσικά, δεν μπορείς να αρνηθείς και μία ευωδιαστή και πλούσια σε λυκίσκους Αστερόεσσα (Mosaic American Pale Ale), που αποτελεί άλλωστε διαχρονικό best seller.

Περισσότερες πληροφορίες

Local Pub (The)

Χαϊμαντά 25, Χαλάνδρι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα