"Το Βραστό"

Πληθωρική γεύση παράδοσης

«Το Βραστό»

Στη δροσιά της Ρεματιάς Χαλανδρίου, η οικογενειακή ταβέρνα "Το Βραστό" που μετρά πάνω από μισόν αιώνα ζωής διατηρεί σταθερή την πελατεία και τη νοστιμιά της, στα χέρια πλέον της δεύτερης γενιάς.

Οι πρώτες ύλες κάνουν τη διαφορά στα πληθωρικά πιάτα που σερβίρονται στην αυλή: εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο στα μαγειρέματα και κρέατα από Έλληνες παραγωγούς παίζουν τον πρώτο ρόλο στο μενού. Ο κατάλογος περιέχει τις σταθερά δημοφιλείς προτάσεις, αλλά προσαρμόζεται και στις απαιτήσεις των καιρών, όπως η επισήμανση gluten free και vegan πιάτων, αλλά και η δυνατότητα τροποποίησης σε vegetarian. Επιπλέον, το "Βραστό" ανοίγει τώρα από το μεσημέρι και σερβίρει παστίτσιο, γεμιστά και άλλα καλοκαιρινά πιάτα ημέρας.

Στα κλασικά, το κοντοσουβλάκι (σε ατομική σούβλα, για μερακλήδες) συνοδεύεται από ψητές πατάτες και σος Φιλαδέλφεια, ενώ η μπριζόλα tomahawk 1.200 γραμ. γαλλικής κοπής δίνει μια μοντέρνα κρεατοφαγική επιλογή πλάι στις κλασικές, και όχι μόνο, σπεσιαλιτέ. Από τα ορεκτικά, οι χειροποίητες πίτες και τα ανεπανάληπτα, best seller τυροπιτάκια ακολουθούν τις μαμαδίστικες συνταγές της κ. Φανής, ενώ το λουκάνικο αγριογούρουνου δίνει ρουστίκ νότα. Ένας γερός κατάλογος με μπίρες από μικροζυθοποιίες προσθέτει την απαραίτητη δροσιά.

Tip: Η αυλή είναι φιλική σε οικογένειες με παιδιά, ενώ τους τελευταίους μήνες έχει ξεκινήσει νέα υπηρεσία ντελίβερι.

Περισσότερες πληροφορίες

Βραστό (το)

Ρόδων 3, Χαλάνδρι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα