Γίδι

Κρεατοφαγία ολκής

Γίδι

Στο πέτρινο κτίριο του 1960, η χασαποταβέρνα του Βασίλη Ακρίβου προσκαλεί τις παρέες να γράψουν τη δική τους ιστορία, τους νέους να ζήσουν το παρελθόν και τους μεγάλους να νοσταλγήσουν τις όμορφες παλιές εποχές. Το "Γίδι" έχει χιούμορ και κάνει ωραία "ζογκλερικά" με το κρέας, παίζοντας σε πολλά επίπεδα. Και τι δεν περνά από τις σχάρες και τα τηγάνια του… Αρνιά, προβατίνες, μοσχάρια, συκωταριές, λουκάνικα, κοκορέτσια, φρυγαδέλια, γενικά, ό,τι τραβά η όρεξη του δεινού κρεατοφάγου. Δεν παίζει όμως μόνο κλασικά, έχει δική του μπρουτάλ και άκρως εκφραστική προσωπικότητα, την οποία φροντίζει να βγάζει στη φόρα με κάθε ευκαιρία. Αγαπά και τα αντικριστά ενώ "τσικνίζει" από κοντοσούβλι προβατίνας μέχρι ιαπωνικό μαύρο χοίρο korobuta και γουρουνοκεφαλή. 

Tip: Οι τολμηροί δοκιμάστε τη σούπα με ψιλοκομμένο πατσά σε κούπα, που θα σερβίρουν προσεχώς ως ορεκτικό. 

Περισσότερες πληροφορίες

Γίδι

Λεωφ. Τατοΐου 17, Μεταμόρφωση
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πού τρώμε νόστιμη ελληνική κουζίνα τώρα

Από μοντέρνα γαστρονομικά εστιατόρια μέχρι new age ταβέρνες, μεζεδοπωλεία και καφενεία, ξεχωρίζουμε 39 σημεία της Αθήνας, που έχουν κάτι να πουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/11/2025

"Varoulko Seaside"

Στα γαλήνια πελάγη της νοστιμιάς

"Βασίλαινας"

Η διαχρονική φινέτσα της ελληνικής θαλασσοφαγίας

"Strouga"

H cool γαστροταβέρνα του Νέου Κόσμου.

"Στου Λου"

Η απάντηση στο "Πού θα φάμε απόψε;".

"Σχολαρχείο της Κυψέλης"

Επιστροφή στα θρανία της απόλαυσης

"Polpo"

Ο τόπος συνάντησης των ανθρώπων με τη γεύση της θάλασσας.