Τρίγωνο

Το κρέας στα καλύτερά του

Τρίγωνο

Aπό τα αγαπημένα κρεατοφαγικά στέκια στα Καλύβια με ελληνικά κρέατα από τη Μυτιλήνη και τη Θράκη, που ψήνονται με μαστοριά και σερβίρονται σε μερίδες που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Από τα τραπέζια της ευρύχωρης παραδοσιακής σάλας και της άνετης αυλής τους περνούν λαχταριστό μοσχαρίσιο συκώτι, κοκορέτσι-πειρασμός με ξεροψημένο εντεράκι, σουβλιστά κρέατα και κρεατικά ψημένα στα κάρβουνα, συνοδεία κλασικών ορεκτικών όπως τζατζίκι, τυροκαυτερή, χρυσαφιές τηγανητές πατάτες και κολοκυθάκια. Από τις νοστιμιές του μενού δεν λείπουν τα λουκάνικα, τα ωραία ψημένα παϊδάκια, αλλά και μεγαλειώδεις κοπές, όπως η tomahawk, αλλά και η σταβλίσια μπριζόλα για δυνατούς παίχτες. Τα αρνίσια παϊδάκια είναι κλασική επιλογή, αλλά τα παϊδάκια προβατίνας τους είναι απλώς άπαιχτα! 

Tip: Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και το ζουμερό, ζυμωμένο με ντομάτα XL μπιφτέκι τους.

Περισσότερες πληροφορίες

Τρίγωνο

Αθηνών 36, Καλύβια
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ταξιδεύοντας γαστρονομικά στις θάλασσες της Ελλάδας

Η αγαπή για την Ελλάδα και τη θάλασσα "επιβιβάζουν" καθημερινά στα εστιατόρια "Ε/Γ Ταξιδεύοντας" στη συνοικία Ευγενεία στο Κερατσίνι και "Ε/Γ Ταξιδεύοντας Βόρεια" στη Νέα Ερυθραία τους λάτρεις της ψαροφαγίας.

26/05/2022

Το "Βασίλαινας" σαλπάρει για Αντίπαρο

To αθηναϊκό εστιατόριο που πρόσφατα τιμήθηκε με το "Βραβείο Κοινού" των Χρυσών Σκούφων, βάζει πλώρη για Αντίπαρο.

Χαραλαμπόπουλος-Ποιμενίδης φέρνουν "Theion" άρωμα Ελλάδας στο Γκίλντφορντ

Με την μπαγκέτα στην κουζίνα στα χέρια του Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου και τον Ανέστη Ποιμενίδη δεξί του χέρι, το εστιατόριο "Theion" των Αντώνη Δεναξά και Γιάννη Θεοδώρου περνά στη νέα εποχή του.

"Italian job" με co-stars Σκουλά-Saccheri στο "Ortigia"

Το "αλάνι" του street food και ένας εναλλακτικός ζεν πρεμιέ της ιταλικής κουζίνας συμπράττουν στα βόρεια ενώνοντας τη μαγειρική τους "τρέλα".

H "Cookoovaya" πετάει για Σεν Τροπέ

... και φωλιάζει εντός του πολυτελούς ξενοδοχείου Airelles Saint-Tropez, Pan Deï Palais.

H "Ψαροπούλα" σε νέα εποχή

Καινούργια σελίδα γυρίζει η ιστορική ψαροταβέρνα της Καλλιθέας, που επιστρέφει οσονούπω ριζικά ανανεωμένη ως "Psaropoula Fish Meze" με μοντέρνες θαλασσινές γεύσεις διά χειρός Γιάννη Λιόκα.

Η Γωγώ Δελογιάννη ανεβαίνει στην ταράτσα

Το "Στοά Φιξ Πρότζεκτ Ταράτσα" ανοίγει τις πόρτες του στα ψηλά της Κολοκοτρώνη.