Μικρές Κυκλάδες Κηφισιά

Φινετσάτη ψαροφαγία στα βόρεια

Μικρές Κυκλάδες Κηφισιά.

Aν τώρα τη Σαρακοστή αναζητάς μια fine dining επιλογή που να περιλαμβάνει γαστρονομικές δημιουργίες με πρώτη ύλη το ψάρι και τα θαλασσινά στα βόρεια, πετάξου μέχρι τις "Μικρές Κυκλάδες" της Κηφισιάς. Πρώτη στάση η Σχοινούσα, απ’ όπου τα περισσότερα υλικά μεταφέρονται στον πάγκο της κουζίνας, για να μετουσιωθούν σε δημιουργικά πιάτα, με τη δεξιοτεχνία του σεφ. Ο μοντέρνος χώρος είναι ζεστός και πολυτελής, σε ιδανική ισορροπία με τη γευστική πρόταση και το κομψό food styling, που ολοκληρώνουν την εμπειρία. Στο oyster bar δοκιμάζεις καλοφτιαγμένα ωμά εδέσματα όπως στρείδια, χτένια, ταρτάρ, σεβιτσε κ.ά. σε συνδυασμό με ξεχωριστά κοκτέιλ, ενώ gourmet δημιουργίες πάνε την εμπειρία ένα βήμα παραπέρα. Φιλέτο ψαριού με βελουτέ μπουγιαμπέσα, ταλιολίνι αχινού ή καραβίδας, καλαμάρι ψητό με μαύρο ταραμά και χόρτα εποχής, αλλά και ντολμαδάκια ψαριού σε μαρουλόφυλλο με σάλτσα αβγολέμονο, εκπλήσσουν ευχάριστα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Tip: Θα συνοδεύσετε τις γεύσεις με εκλεκτές οινικές επιλογές από τη φροντισμένη λίστα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

Τα ξενοδοχεία του χειμώνα: Πού θα μείνεις στις φετινές χειμερινές σου εξορμήσεις

Αν ετοιμάζεστε για χειμερινές και Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Ελλάδα αυτά είναι τα ξενοδοχεία που πρέπει να τσεκάρετε!

Πού τρώμε νόστιμη ελληνική κουζίνα τώρα

Από μοντέρνα γαστρονομικά εστιατόρια μέχρι new age ταβέρνες, μεζεδοπωλεία και καφενεία, ξεχωρίζουμε 39 σημεία της Αθήνας, που έχουν κάτι να πουν.

"Varoulko Seaside"

Στα γαλήνια πελάγη της νοστιμιάς

"Βασίλαινας"

Η διαχρονική φινέτσα της ελληνικής θαλασσοφαγίας

"Strouga"

H cool γαστροταβέρνα του Νέου Κόσμου.