"Voila Athénes": Και έτσι ξαφνικά η Αθήνα απέκτησε ένα νέο, cool, all-day στέκι

Η ιστορική πλατεία Αβησσυνίας, των ξακουστών παλαιοπωλείων, καλωσορίζει στη cool γειτονιά της ένα νέο στέκι για να πιεις το πρωί τον καφέ σου και το βράδυ το κοκτέιλ σου.

Voila Athénes © Λεωνίδας Τούμπανος

Η ιστορική πλατεία Αβησσυνίας, των ξακουστών παλαιοπωλείων, καλωσορίζει στη cool γειτονιά της ένα νέο στέκι για να πιεις το πρωί τον καφέ σου και το βράδυ το κοκτέιλ σου. Οι 3 φίλοι, Ειρήνη Καραγκούνη, Κώστας Σκουληκαράκης και Κωνσταντίνος Κασιδιάρης, με μεγάλη εμπειρία στον τομέα της εστίασης στην Αθήνα, αποφάσισαν να γίνουν και συνέταιροι, παρουσιάζοντας ένα νέο all-day bar, το "Voila Athénes". Στο μαγαζί αυτό οι τρεις θρυλικές δεκαετίες του ‘60, του ‘70 και του ’80 συνυπάρχουν μέσα σε μια παλιά διώροφη κατοικία της δεκαετίας του ‘50. Το μαγαζί ξεδιπλώνει τη χάρη του και τη φρέσκια προσωπικότητα του σε δύο ορόφους. Στον πρώτο όροφο θα αντικρίσεις μια pop, χαρούμενη διακόσμηση με mix n' match στοιχεία και στον δεύτερο μπορείς να απολαύσεις την αξεπέραστα διαχρονική θέα της Ακρόπολης σε μια δροσερή βεράντα, με λουλούδια και όμορφα έπιπλα, όπως αναπαυτικές φερ φορζέ.

Voila Athénes
© Λεωνίδας Τούμπανος

Η ταράτσα παίρνει ζωή από τις 11.00 για καφέ και brunch, ενώ καθημερινά στις 15.00 το μεσημεριανό μενού είναι έτοιμο να σερβιριστεί με στόχο να εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη. Οι σεφ Αλέξανδρος Μπαζεγάκης και Πασχάλης Αδαμάκης έχουν δημιουργήσει σύγχρονες, comfort γευστικές προτάσεις όπως pinsa, burger, tacos και γεμιστά αραντσίνι, ιδανικά για συντροφεύσουν το ποτό σου. Την επιμέλεια του μπαρ στο"Voila Athénes" φέρει η Ναταλία Λιβιτσάνου ενώ η μουσική βεντάλια ξεδιπλώνεται από τα 60s έως το μιλένιουμ, συνθέτοντας μια οικεία, ανέμελη και flirty ατμόσφαιρα.

Voila Athénes
© Λεωνίδας Τούμπανος

Πλατεία Αβησσυνίας 3, Μοναστηράκι, 6976 590904, FB, Instagram

Περισσότερες πληροφορίες

Voila Athénes

Πλατεία Αβησσυνίας 3, Μοναστηράκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα