Στην καλλιτεχνίζουσα και ανανεωμένη ταράτσα του "The Artist RoofTop Bar & Restaurant"

Το αγαπημένο στέκι υποδέχεται το καλοκαίρι με καινούργιο σεφ στο τιμόνι της κουζίνας και μας δίνει νέες αφορμές για να "σκαρφαλώσουμε" στα ψηλά του Ψυρρή.

The Artist

Όταν ο ηθοποιός και πολιτικός μηχανικός Παναγιώτης Σούλης αποφάσισε πριν λίγα χρόνια να μετατρέψει ένα παλιό βιοτεχνικό κτίριο του Ψυρρή στο πολύ όμορφο και miminal boutique ξενοδοχείο "The Artist" δημιούργησε ταυτόχρονα έναν καινούργιο πόλο έλξης για τις εξόδους μας στην πόλη. Και αυτό διότι η ταράτσα του γοητευτικού κτιρίου που αποτελούσε ανέκαθεν σημείο δημιουργικής συνάντησης καλλιτεχνών, μετατράπηκε με έμπνευση και ιδιαίτερο γούστο στο πολύ αγαπημένο μας "The Artist RoofTop Bar & Restaurant" που χαρίζει απλόχερα δροσιά αλλά και ένα πανόραμα της πόλης διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει. 

The Artist

Εδώ και λίγο καιρό μάλιστα, έχουμε ακόμα περισσότερα δέλεαρ για να το επισκεφτούμε καθώς τα ηνία της γεύσης κρατά πλέον ένας από τους ιδιαίτερα ταλαντούχους σεφ της νεότερης γενιάς, ο Έλβι Δημήτρης Ζύμπα, που πρωτογνωρίσαμε στο βραβευμένο εστιατόριο "Aλficon" του Παγκρατίου και αργότερα στο ανατρεπτικό σουβλατζίδικο "Mimis". Ο Έλβι συνεχίζει εδώ την δημιουργική περιπλάνηση του στα μονοπάτια της μοντέρνας ελληνικής κουζίνας και προτείνει πιάτα πολύ ξεχωριστά που αντλούν έμπνευση από την παράδοση και δίνουν την ίδια στιγμή ιδιαίτερη έμφαση στις επιλεγμένες και βιώσιμες πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς. 

The Artist

Σε απόλυτη σύμπνοια με το πνεύμα της κουζίνας, ο δημιουργικός bar manager Αχιλλέας Τσιριγκάκης εμπνέεται από γνώριμες μυρωδιές της γης και της φύσης και επαναλανσάρει κλασικά και αγαπημένα κοκτέιλ με μοντέρνα twists που συντροφεύουν υπέροχα τις γεύσεις, παρέα με καλοδιαλεγμένες ετικέτες κρασιών από τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα. Μια σειρά από ενδιαφέροντα beer & wine tastings αλλά και μαθήματα μαγειρικής με θέα στην Ακρόπολη διανθίζουν ακόμα περίσσοτερο την εμπειρία, ενώ ο F&B Manager και σεφ Δημήτρης Παπαδημητρίου φροντίζει ώστε κάθε μας βραδιά στο "The Artist RoofTop Bar & Restaurant" να μένει πραγματικά αξέχαστη. 

The Artist

Περισσότερες πληροφορίες

The Artist

(ξεν. «The Artist Athens»), Μελανθίου 4, Ψυρρή
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα