"Plan(e)t Ice Cream": Το παγωτό που κάνει καλό στον πλανήτη

Το πρώτο εξ ολοκλήρου plant based και με αρνητικό ανθρακικό αποτύπωμα παγωτό παγκοσμίως έχει ελληνική υπογραφή και είναι εξίσου απολαυστικό με το συμβατικό.

Plan(e)t Ice Cream

Το πρώτο εξ ολοκλήρου plant based και με αρνητικό ανθρακικό αποτύπωμα παγωτό παγκοσμίως έχει ελληνική υπογραφή και είναι εξίσου απολαυστικό με το συμβατικό. Ο λόγος για το "Plan(e)t Ice Cream", που λανσάρεται από την Planet Foods, την πρώτη vegan start-up στην Ελλάδα. Το δημιούργημα του Γρηγόρη Μπογράκου κρατά περήφανα τα εύσημα ενός πραγματικά καινοτόμου προϊόντος, το οποίο βρίσκουμε σε 15 και πλέον λαχταριστές γεύσεις.

Plan(e)t Ice Cream

Vegan, κρεμώδη, δροσερά και με τη σωστή δόση γλύκας, τα εν λόγω παγωτά προέκυψαν από εκατοντάδες δοκιμές ώστε να έχουν πανομοιότυπη υφή και γεύση με το κλασικό παγωτό από γάλα αγελάδας. Το εγχείρημα φυσικά δεν ήταν εύκολο, ωστόσο το αποτέλεσμα μιλά στην καρδιά και τον ουρανίσκο των γλυκατζήδων και είναι διαθέσιμο σε περισσότερα από 700 supermarkets και online markets και φυσικά στο παγωτοπωλείο της Ερμού – προς το παρόν είναι το μοναδικό, αλλά στα πλάνα της επόμενης χρονιάς βρίσκεται η επέκταση του concept σε περισσότερα σημεία.

Plan(e)t Ice Cream

Μερικά από τα ακαταμάχητα best sellers είναι το τριπλά σοκολατένιο Triple Chocolate Brownie, το "κλασικό" Peanut Butter & Caramel με φιστικοβούτυρο και καραμέλα, το εθιστικό Holy Bueno, το επικό Epic Caramelised Biscuit και το φραουλένιο Strawberry Cheesecake No Sugar, χωρίς ίχνος ζάχαρης. Το καλύτερο; Τα απολαμβάνεις με waste free σερβίρισμα, αφού φτάνουν στα χέρια σου σε βαφλένιο κύπελλο και αντί για πλαστικά και ξύλινα χρησιμοποιούν vegan και μπισκοτένια κουταλάκια. Πραγματική απόλαυση με αγάπη για τον πλανήτη!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα