"Chalet": Μια δροσερή όαση για το καλοκαίρι

Είναι ένας αγαπημένος all-day προορισμός για κάθε εποχή του χρόνου το πολύ κομψό "Chalet" στην Πολιτεία, όμως ειδικά το καλοκαίρι είναι πραγματικά στα καλύτερά του.

Chalet © Λεωνίδας Τούμπανος

Είναι ένας αγαπημένος all-day προορισμός για κάθε εποχή του χρόνου το πολύ κομψό "Chalet" στην Πολιτεία, όμως ειδικά το καλοκαίρι είναι πραγματικά στα καλύτερά του. Είτε αποζητούμε μια δροσερή ανάπαυλα μέχρι να έρθει επιτέλους η στιγμή για τις πολυπόθητες διακοπές είτε αυτό το καλοκαίρι μας βρίσκει στο καυτό τσιμέντο της Αθήνας, στο δυναμικό αυτό στέκι των βορείων προαστίων μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι μας περιμένει μια όαση θερινής απόλαυσης.

Chalet
© Λεωνίδας Τούμπανος

Η μέρα μας εδώ ξεκινά όπως πάντα χαλαρά στην αγκαλιά του κατάφυτου κήπου με τα εκλεκτά χαρμάνια καφέ της Ipanema και σπέσιαλ προτάσεις για brunch, αν και οι προτάσεις του ταλαντούχου executive chef Βασίλη Τζίμα μας δελεάζουν να συνεχίσουμε την καλοπέρασή μας στο "Chalet" μέχρι πιο αργά. Στο ανανεωμένο μενού συναντάμε, μεταξύ άλλων, ένα άκρως ορεκτικό μοσχαρίσιο καρπάτσιο με πίκλα κρεμμυδιού και κρέμα μαύρης τρούφας, που μας προϊδεάζει για πιάτα δημιουργικά και εύγεστα, όπως τα λινγκουίνι με σοταρισμένα φιλετάκια μοσχαριού, κρασί Porto και κρέμα παρμεζάνας ή το δελεαστικό φιλέτο με καραμελωμένα κρεμμύδια, σιρόπι κόκκινου κρασιού και τηγανητό φουαγκρά που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε.

Chalet
© Λεωνίδας Τούμπανος

Όσο για τη συνέχεια, τα καλοφτιαγμένα κοκτέιλ, τα ποικίλα DJ sets, τα πάρτι και οι live εκπλήξεις φροντίζουν ώστε κάθε βραδιά μας στο "Chalet" να είναι διαφορετική, χωρίς βεβαίως να ξεχνάμε πως ο πολυδιάστατος αυτός χώρος μπορεί να φιλοξενήσει με απόλυτη επιτυχία κάθε είδους επαγγελματική και προσωπική εκδήλωση, όπως γιορτές, γενέθλια, γάμους και βαφτίσεις. 

Περισσότερες πληροφορίες

Chalet

Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 1, Πολιτεία
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα