"Ρακί Μεζέ": Η απλότητα γεμίζει το στομάχι

Το "Ρακί Μεζέ" προσφέρει όλο το πακέτο: μεζέδες περιωπής, γλυκόπιοτα αποστάγματα για τα τσουγκρίσματα και ωραίες μουσικές για να σιγομουρμουρά η παρέα όσο τσιμπολογά.

Ρακί Μεζέ © Λεωνίδας Τούμπανος

Ένα καλό μεζεδοπωλείο είναι πάντοτε στην κορυφή της λίστας μας για χαλαρές εξόδους κάθε εποχή του χρόνου. Το "Ρακί Μεζέ" ανήκει στα μαγαζιά που απολαμβάνεις αυτές τις λίγες ώρες ανάπαυλας από την καθημερινότητα, ακριβώς επειδή προσφέρει όλο το πακέτο: μεζέδες περιωπής, γλυκόπιοτα αποστάγματα για τα τσουγκρίσματα και ωραίες μουσικές για να σιγομουρμουρά η παρέα όσο τσιμπολογά. Η απλότητα μόνο γοητευτική μπορεί να είναι, κι αυτό φαίνεται ότι στον όμιλο "Καστελόριζο" το γνωρίζουν καλά, γι’ αυτό αποφάσισαν να επεκτείνουν το γουστόζικο πόστο της Καλλιθέας και σε νέα τοποθεσία. Πλέον, μπορούμε να απολαύσουμε ένα από τα πιο αξιόλογα στέκια budget ψαροφαγίας και στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Ρακί Μεζέ

Το νέο στέκι ακολουθεί τις ίδιες αξίες που έκαναν αγαπητό το αρχικό "Ρακί Μεζέ". Μεγάλο ατού είναι τα ασυναγώνιστα "μενού της παρέας", με πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής, που δίνουν τη δυνατότητα (αλλά και την επιθυμία) για να επιστρέφεις εδώ ξανά και ξανά. Διόλου τυχαία, λοιπόν, στα τραπέζια του θα συναντήσεις παρέες όλων των ηλικιών και οικογένειες που απολαμβάνουν τα ολόφρεσκα θαλασσινά, αλλά και παραδοσιακές νοστιμιές με ελληνικό πρόσημο. Για το ξεκίνημα προτείνουμε γαριδάκι με τη σέσουλα, τα αχνιστά πολίτικα μύδια και τις κουκούλες χταποδιού στιφάδο, μπορείτε να συνεχίσετε με λινγκουίνι με καβούρι και, φυσικά, να κρατήσετε λίγο χώρο για το γλυκό ημέρας. 

Ρακί Μεζέ

Περισσότερες πληροφορίες

Ρακί Μεζέ

Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 334, Καλλιθέα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Ρακί Μεζέ

Πλ. Αγίας Ειρήνης 10, κέντρο
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα