"Ένα και ένα": Κρεατοφαγία αξιώσεων με τοπικό διαβατήριο

Στη φιλόξενη σάλα του "Ένα και ένα", όπως και στον πλακόστρωτο πεζόδρομο έξω, εξελίσσεται μια ελληνική κρεατολαγνική εμπειρία, που "παίζει" σε τέμπο τσιμπολογήματος.

Ένα και ένα

Στη φιλόξενη σάλα του "Ένα και ένα", όπως και στον πλακόστρωτο πεζόδρομο έξω, εξελίσσεται μια ελληνική κρεατολαγνική εμπειρία, που "παίζει" σε τέμπο τσιμπολογήματος. Οι κρεατοσπεσιαλιτέ κρατούν περίοπτη θέση στην ταβέρνα της οικογένειας Βορρέ στο Χαϊδάρι και τιμούν ταυτόχρονα την απλή, κατανοητή, σπιτική κουζίνα με μεράκι. Εκλεκτό παϊδάκι γάλακτος, ζυγούρι, προβατίνα και κοκορέτσι εναλλάσσονται με το πιο δυσεύρετο φρυγαδέλι, τα γλυκάδια με νεφράκια και άλλα μερακλίδικα που ψήνονται με μαστοριά.

Ένα και ένα

Η τεράστια εμπειρία της οικογένειας στη σχάρα αποτελεί σίγουρα το δυνατό χαρτί του μαγαζιού, επομένως μη φύγετε χωρίς να δοκιμάσετε τα ζουμερά μπιφτέκια ή τα χοιρινά μπριζολάκια. Αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα κρέατα, μην προσπεράσετε το χειροποίητο τυροπιτάρι αλλά και την πεντανόστιμη παστουρμαδόπιτα, όλα ποτισμένα με αυτήν τη γευστική αβρότητα που αποκαλούμε "μαμαδίστικη". Σε ένα περιεκτικό αλλά ουσιώδες μενού με στάσεις σε όλα τα all time classics, η σουσαμογραβιέρα σαγανάκι ξεχωρίζει για την τσαχπινιά της. Πειραγμένες σαλάτες συμπληρώνουν το φουλ του μεζέ μιας ταβέρνας με προσωπικότητα και βαθιά νοστιμιά, την οποία επιλέγουν παρέες αλλά και οικογένειες. Για τις τελευταίες, μάλιστα, δημιουργήθηκε πρόσφατα και παιδότοπος εντός του χώρου, όπου τα παιδιά μπορούν να απασχολούνται δημιουργικά, όσοι οι γονείς απολαμβάνουν γεύσεις "μία και μία". 

Ένα και ένα

Περισσότερες πληροφορίες

Ένα & Ένα

Κύπρου 19, Χαϊδάρι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα