"A tot": Coffee shop τσέπης για απόλαυση μεγατόνων

Μόλις 13 τετραγωνικά μέτρα χρειάστηκαν η Ρεβέκκα Ζαχαροπούλου και ο Παναγιώτης Δούστος για να χωρέσουν έναν ινστραγκραμικό καφέ με design σε σκανδιναβικό στιλ, ήσυχα φιλικά vibes και φυσικά υπέροχους μονοποικιλιακούς καφέδες, που σερβίρονται σε συνεργασία με τη Samba Coffee Roasters.

A tot

Το λιλιπούτειο "A tot" έχει τεράστια αγάπη για τη συνολική εμπειρία του καλού specialty coffee, γι’ αυτό και δίνει την πρέπουσα σημασία σε κάτι τόσο καθημερινό και τετριμμένο, όπως ο καφές. Μόλις 13 τετραγωνικά μέτρα χρειάστηκαν η Ρεβέκκα Ζαχαροπούλου και ο Παναγιώτης Δούστος για να χωρέσουν έναν ινστραγκραμικό καφέ με design σε σκανδιναβικό στιλ, ήσυχα φιλικά vibes και φυσικά υπέροχους μονοποικιλιακούς καφέδες, που σερβίρονται σε συνεργασία με τη Samba Coffee Roasters.

A tot

Ακόμη και αν δεν το πιάσει το μάτι σου στην καρδιά του εμπορικού τριγώνου, θα μυρίσεις τα αρώματα καλοψημένου καφέ που αναδύονται μέσα στην τρέλα του κέντρου. Επειδή όμως ο καφές είναι το θέμα μας, στον "μπόμπιρα" της Λέκκα θα δοκιμάσεις το espresso exclusive blend που αποτελείται από τέσσερις καφέδες με προέλευση από τη Βραζιλία, καθώς και single origin καφέδες, όπως Masira από την Ουγκάντα (εσπρέσο και φίλτρου), Sweet jar, έναν καφέ μοναδικής προέλευσης από το Ελ Σαλβαδόρ, και κολομβιανό Tres Dragones. Τα εξαιρετικά χαρμάνια μπορούν να συνδυαστούν με προσεγμένες healthy προτάσεις, όπως τα ασυναγώνιστα vegan κέικ και energy bawls, την granola σε διάφορες εκδοχές, αλλά και τα μαστιχωτά cookies. Αν είσαι barista στο σπίτι, μπορείς να προμηθευτείς από εδώ καφέ, αλλά και τα τσάι, ροφήματα σοκολάτας, raw energy bars και άλλα vegan snacks.

A tot

Λέκκα 28, Αθήνα | 21 0322 2426

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα