"The Rooftop Garden @ The Foundry Suites Athens": Η πιο speakeasy ταράτσα κλείνει τα πέντε και το γιορτάζει!

Ο πανέμορφος κήπος στο rooftop του "The Foundry Suites Athens" στου Ψυρρή γιορτάζει φέτος τα πέντε του χρόνια με μοναδικά happenings, γεύσεις και τα 10 best sellers cocktails του να πρωταγωνιστούν στον κατάλογό του.

The Foundry

Ο πανέμορφος κήπος στο rooftop του "The Foundry Suites Athens" στου Ψυρρή έγινε αμέσως talk of the town χάρη στην ξεχωριστή urban αισθητική του, την ακομπλεξάριστη ατμόσφαιρα και τις ωραίες, conceptual ιδέες. Φέτος γιορτάζει τα πέντε του χρόνια με μοναδικά happenings, γεύσεις και τα 10 best sellers cocktails του να πρωταγωνιστούν στον κατάλογό του.

The Foundry

Στην κατάφυτη ταράτσα με τις κληματαριές, τις λεβάντες, τα δεντρολίβανα, τις ροδιές, στην κορυφή του "The Foundry Suites Athens", το rooftop φέρνει στη μνήμη τη ραστώνη των παιδικών μας χρόνων και ακριβώς γι’ αυτό έχει αναδειχτεί σε τόπο-σύμβολο της πιο απροσποίητης και "αφτιασίδωτης" πλευράς της αθηναϊκής downtown διασκέδασης. Η ινσταγκραμική θέα στην Ακρόπολη, του Φιλοπάππου, το Αστεροσκοπείο, αλλά και την Τεχνόπολη απογειώνει την εμπειρία σε αυτό το κτίριο του 1930, που παλαιότερα λειτουργούσε ως στοιχειοχυτήριο. Οι αρχιτέκτονες Μιλτιάδης Πορτοκάλης και Έφη Μαλανδράκη το μεταμόρφωσαν σε ένα υποδειγματικό boutique ξενοδοχείο, που διατηρεί τον μοναδικό του χαρακτήρα ως σύμβολο της εξάπλωσης της αθηναϊκής βιομηχανίας στις αρχές του 20ού αιώνα. Ειδικά για τα φετινά του γενέθλια, δέκα από τα πιο δημοφιλή κοκτέιλ, όπως το Zeus, η Griega Margarita και η La Tomatina, επιστρέφουν για μια εορταστική special εμφάνιση, δίπλα στις μπίρες από ελληνικά microbreweries, αλλά και τα 15 κρασιά Ελλήνων παραγωγών της ανανεωμένης λίστας. Θα τα συνοδεύσετε με φρέσκες ναπολιτάνικες πίτσες, που φτιάχνονται μπροστά μας και ψήνονται στον Gozney Dome φούρνο, όπως η Miso, η Carbonara και αυτή με την ντομάτα Σαν Μαρτσάνο. 

The Foundry

Τα signature pop up events, όπως sushi, tacos και burgers night, αλλά και τα full moon parties με guest Djs, έρχονται να δώσουν στην ταράτσα του "The Foundry" το τέμπο αλλά και τη γεύση ενός ακόμα αξέχαστου καλοκαιριού. To Rooftop Garden είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 7 μ.μ. ως τις 2 π.μ. 

Περισσότερες πληροφορίες

Foundry Rooftop Garden (The)

Σαρρή 40, Ψυρρή
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα